Újabb kísérlet a pedofília elfogadtatására és a gyerekek szexualizálására

StopGender, Alapjogokért Központ, Bill Taverner
Vágólapra másolva!
Bill Taverner, a Planned Parenthood abortuszklinikák szexuális felvilágosításért felelős ágazatának ügyvezető igazgatója szerint a gyermekek „születésüktől kezdve rendelkeznek szexualitással", valamint „átfogó szexuális felvilágosítást kellene tartani" számukra már óvodás kortól. Az igazgató véleményét a szélsőségesen liberális szervezet is megerősítette, ugyanis egy általuk kiadott iránymutatásban azt írták, hogy „a szexualitás minden életkorban és életszakaszban része az ember életének. A csecsemőktől az idősekig mindenki megtapasztalja a szexualitást." - írja az Alapjogokért Központ StopGender Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

A bejegyzés szerint az elmúlt hónapokban jelentősen felerősödött a genderlobbi gyerekeket fenyegető tevékenysége, mellyel igyekszik mindinkább szexualizálni a pubertás előtt álló gyermekeket és normalizálni a pedofíliát.

Néhány hónapja a „Crocs" ismert papucsgyártó szponzorált egy „drag queen show-t" melyen általános iskolás és fiatalabb gyerekeket öltöztettek pucckirálynőnek és felnőtt emberek előtt parádéztatták őket.

Decemberben pedig a berlini Theater underm Dach színházról derült ki, hogy egy pedofíliát és a pedofilokat megértő hangnemben bemutató színdarabot készítenek állami és önkormányzati támogatással.

Mindezek fényében teljesen nyilvánvaló, hogy mi a magyar gyermekvédelmi törvény célja és létrehozásának oka. Megvédeni gyermekeinket a szélsőliberális genderlobbi támadásaitól és megerősíteni a normalitás bástyáit.

Szögezzük le ismét: az apa férfi, az anya nő és hagyják békén a gyerekeinket! - írja a bejegyzésben a StopGender, amit itt olvashatnak el.