Véresre vertek egy kocsmárost Kiskunfélegyházán

kocsma rablás
Helyszíni kép
Vágólapra másolva!
A kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint vasárnap brutálisan elverte a helyi kocsma tulajdonosát és elvitte a bevételt.
Vágólapra másolva!

Januárt 15-én reggel a 61 éves férfi biciklivel érkezett a munkahelyére. Kinyitott és várta a vendégeit. A nap eseménytelenül telt el a kocsmában: Főleg a törzsvendégek ittak, beszélgettek és biliárdoztak bent. Estefelé elkezdtek szállingózni az emberek. Szinte mindenki hazament már, ezért a tulajdonos úgy döntött, aznap 19 óra 30 perckor bezár.

Először a kasszát csukta le, de amikor az ajtót is be akarta, valaki hátulról leütötte. A férfi elájult. Amikor magához tért, azt vette észre, hogy kirabolták.

Ellopták a zsebében lévő pénzt és a kasszát is üresen találta. Segítséget akart hívni, de a telefonja sem volt meg, azt hitte, azt is ellopták. Egy közeli benzinkútra ment segítségért.

Helyszíni kép Forrás: police.hu

A rendőrök helyszínelés közben megtalálták a tulajdonos telefonját, ami valószínűleg a támadás közben eshetett ki a zsebéből. Hamar rájöttek, ki a rabló, és másnap el is fogták. Kiderült, hogy az 55 éves, helyi férfi a kocsma egyik törzsvendége volt. El akarta lopni a bevételt, ezért várta meg, amíg a tulaj bezáráshoz készülődik,

mögé osont és háromszor fejbe vágta.

A rendőrök kezdeményezték az ügyészeknél a férfi letartóztatásának indítványozását.