Szemét alá dugta a brutálisan megkínzott tanítónőt a polgárdi gyilkos - videó

polgárdi ház
Vágólapra másolva!
Tavaly nyáron holtan találtak rá egy idős asszonyra Polgárdiban. Gyilkosa kalapáccsal verte meg, zsineggel fojtogatta, majd még élve szemét alá rejtette, ahol az áldozat megfulladt. Az asszonyt mindenki szerette. A helyiek a mai napig nem tudták feldolgozni a halálát, van, aki a költözést fontolgatja – tudta meg a TV2 Tények.
Vágólapra másolva!

2022. július 16-ára virradóra halt meg egy 71 éves, Polgárdiban élő asszonyt, akit a családi háza garázsába cipelt a gyilkosa. A nyomozók az áldozat szomszédját, egy 47 éves férfit gyanúsítottak meg a brutális támadással. Az asszony tanítónőként dolgozott, de már nyugdíjasként élt és szomszédjával közös udvaron osztozott.

A férfi leütötte, majd egy bontókalapáccsal tízszer tarkón vágta, aztán az ájult asszonyt zsineggel megfojtogatta. Végül a még életben lévő áldozata testére műanyag zsákot húzott és egy ponyva alá rejtette a garázsban.

Halálát oxigénhiány miatti agykárosodás okozta.

Az asszony eltűnését az egyik rokona jelentette be. A rendőrök ez után kezdték el keresni és hamar belül megtalálták a holttestét. A helyiek azóta, mondhatni, nem tértek a magukhoz a sokkból. Az egyik helybéli, akinek a gyerekeit és az unokáit is tanította az asszony, a TV2 riporterének úgy fogalmazott, nem érdemelt ilyen brutális halált a tanítónő nem ezt érdemelte meg. Más a költözést is fontolgatja.

- mondta egy a meggyilkolt asszonnyal egy utcában lakó nő a tévéseknek.

A meggyilkolt asszony egyik szomszédja pedig azt mondta, keresése során a garázsban is jártak, de a holttestre halmozott szemét miatt nem találták meg, végül egy keresőkutya bukkant rá. A 47 éves férfi alig egy hónappal a gyilkosság előtt költözött Polgárdiba. Valószínűleg a pénze miatt ölte meg az idős asszonyt, mert a bankkártyája eltűnt. A férfi letartóztatását három hónappal meghosszabbították. Tettéért akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.