Késsel támadt a nagyszüleire egy komáromi férfi

kés, késelés, késes támadó, illusztráció
illusztráció
Vágólapra másolva!
Már le is tartóztatták azt a komáromi férfit, aki pár napja részegen késsel a kezében halálosan megfenyegette a saját nagyszüleit.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön, január 19-én este történt, hogy a részeg támadó komáromi lakásukban késsel hadonászott, miközben azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, és nagyszüleit is megöli. A lakásban megrongált egy ajtót, egy asztalt, és földhöz vágta a nagyanyja mobiltelefonját, amin az asszony segítséget akart kérni. A telefon összetört.

Amikor a 83 éves nagyapja egy kitört ajtót akart felállítani, a férfi belerúgott az ajtóba, ami miatt az idős férfi keze több helyen megsérült.

A rongálással 85 ezer forintos kárt okozott.

A kép illusztráció Forrás: Police.hu

Aztán kiment a lépcsőházba, ahol

szitkozódott, a falat ütötte és lefejelte a lépcsőház ablakát, aminek kitört az üvege.

A lépcsőházban 39 ezer forintnyi kárt okozott.

Mivel a férfit korábban már háromszor is megbüntették, a bíróság szerint fennáll nála a bűnismétlés veszélye, ezért ma egy hónapra elrendelték a letartóztatását. A végzést az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, de nem végleges, mivel az ügyvéd az ülésen nem volt jelen - írja a Tatabányai Törvényszék oldala.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!