Megöléssel fenyegettek meg egy rendőrt

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A rendőrök egy nyírségi településen intézkedtek egy nő ellen, aki nem töltötte le a kiszabott elzárását. A nő apjának nem tetszett, hogy a rendőrök bementek a házába, ezért az egyiküket az újbudai rendőrgyilkosságra célozgatva megfenyegette, hogy megöli.
Vágólapra másolva!

A rendőrök január 21-én mentek be a házba, ahol egy körözött nővel szemben intézkedtek, mert a szabálysértési bírságot nem fizette be, a helyette kiszabott elzárást pedig nem töltötte le. Az intézkedés közben a nő apja is otthon volt, majd az egyik,

korábbról ismert rendőrrel kiabált, kifogásolta, hogy milyen alapon ment be a házába, majd azt mondta neki, hogy menjen el.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőr elmondta a férfinak, hogy miért vannak ott, majd megkérte, hogy nyugodjon le. A férfi azonban tovább szidta a rendőrt és indulatosan mondta, hogy menjen el onnan.

Ezek után többször megszurkálással, torkának elvágásával, megöléssel és a fejének szétverésével fenyegette meg a rendőrt.

A január 12-én, Újbudán történt rendőrgyilkosságra utalva azt mondta, hogy ha nem megy el a házából, „...másik rendőrgyilkosság lesz!".

A férfit elfogták, majd a nyomozó ügyészségen kihallgatták hivatalos személy elleni erőszak miatt. A kihallgatás közben beismerő vallomást tett. Gyorsított eljárásban bíróság elé állították, ahol felfüggesztett börtönre ítélték.