A lover boy vette rá a lányokat, hogy prostituáltként dolgozzanak, ha ez nem volt elég, jött a bandavezér

Vágólapra másolva!
Átadták a magyar rendőröknek a német rendőrök azt a férfit, és az élettársát, akik kiszolgáltatott lányokat kényszerítettek prostitúcióra Berlinben. Harmadik társukkal együtt itthon azonnal letartóztatásba kerültek. A banda negyedik tagját továbbra is körözik.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Nyomozó Iroda emberkereskedelem elleni osztálya egy olyan banda tagjait kereste, akik 2017-től kényszerített nőket prostitúcióra.

Magyarországon kerestek kiszolgáltatott helyzetben lévő lányokat, akiket később Németországba vittek repülővel, vagy kisbusszal, ahol lakást bérletek nekik. Ott kellett fogadniuk a kuncsaftokat.

Forrás: Police.hu

A csoport egyik tagja volt az úgynevezett lover boy, aki a azzal bírta rá a prostitúcióra, hogy szerelmet színlelt nekik.

Miután elmondták a lányoknak, hogy milyen szolgáltatásért mennyit kell kérniük, illetve egy nap minimum mennyit kell keresniük, Berlin bizonyos, az általuk ellenőrzött és bevédett utcáin kezdtek el dolgozniuk.

Forrás: Police.hu

A banda tagjai folyamatos megfigyelés alatt tartották őket, minden ügyfél után beszámolási kötelezettséggel tartoztak.

A bűnbanda vezetője irányítása alá tartozó utcaszakaszok használatért a lányoknak naponta 150 euro fizettek, de volt, akitől a teljes bevételét elvették.

Forrás: Police.hu

Ha nem keresték meg a tőlük elvárt napi 150 és 300 euro közötti összeget, egyszerűen nem engedték be őket az utcáról, rákényszerítve őket ezzel a további munkára.

A lányokat lelki terror alatt tartották, és sokszor brutálisan meg is verték. Ebben részt vett a bandavezér élettársa is.

Őket a magyar és a német rendőrök szeptemberben fogták el. Nemrég adták ki őket Magyarországnak.

A banda egy harmadik tagját is elfogták, egy negyediket, Pusztai Csabát azonban még keresik európai és nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellene.

Forrás: Police.hu

A rendőrök azt kérik, aki bármit tud róla, azonnal jelentkezzen.