Kovács Zoltán: A dollárbaloldal azt teszi, amit megbízói várnak tőle

KOVÁCS Zoltán
Esztergom, 2022. november 22. Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára sajtótájékoztatót tart a Mondjunk nemet a szankciókra! elnevezésű országjáró sorozat rendezvénye előtt Esztergomban 2022. november 22-én. MTI/Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor álláspontja Magyarország európai uniós tagságáról közismert és egyértelmű, amint arról tavaly, az országgyűlési választások után tartott parlamenti programadó beszédében is beszélt: a tagság nem +kívánságműsor+, hanem Magyarország nemzeti érdeke" - írta bejegyzésében Kovács Zoltán Gyurcsányné legújabb hazugságaival kapcsolatban. 
Vágólapra másolva!

A dollárbaloldal, amint azt az elmúlt években oly sokszor láttuk, most pedig újra és újra tapasztaljuk, azt teszi, amit megbízói várnak tőle! Most éppen újabb hazugságot terjesztenek a miniszterelnökről! - írta Gyurcsányné és a dollárbaloldal hazugságaira reagálva Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebookon. "Orbán Viktor álláspontja Magyarország európai uniós tagságáról közismert és egyértelmű, amint arról tavaly, az országgyűlési választások után tartott parlamenti programadó beszédében is beszélt: a tagság nem +kívánságműsor+, hanem Magyarország nemzeti érdeke" - írta bejegyzésében Kovács Zoltán.