Saját vizeletébe fojthattak bele egy idős férfit Porcsalmán. Egy 40 éves nőt és egy 20 éves férfit vádolnak a gyilkossággal, akik először elkábították, majd a fürdőszobába vitték a nyugdíjast, ahol belevizelt a kádba - írja a Blikk.

Azt mondják, a feje volt csak a vízben, a lába az lenn volt, ruhástól mindenestül

– mondta egy helyi lakos. A gyilkosság előtt egy 40 éves nő és egy 20 éves férfi volt a nyugdíjasnál, egyikük pedig altatót kevert az italába. Miután a 66 éves férfi elbódult, kutatni kezdtek, az emelt nyugdíját, mintegy 300 000 forintot kerestek a lakásban.

A férfi azonban felébredt és számon kérte a vendégeit, akik ezután bevonszolták a fürdőszobába, ahol bele is vizelt a kádba. Később ebbe a vízbe bele is fojtották. A halottra végül unokaöccse talált rá.

Az eset még tavaly februárban történt, a férfi és a nő pedig most egymást vádolja a gyilkossággal. Annak a gyanúja is felmerült, hogy a nő rendszeresen pénzért szexelt az áldozattal, és állítása szerint egy ideig vele is lakott. Ha a két vádlottat elítéli a bíróság mindketten életük végéig börtönben maradhatnak.