Lányokat futtatott Budapesten egy férfi és az élettársa

prostituált Férfivélemény: a fizetős nő egyszerű, fullos és bármire kapható
Vágólapra másolva!
Egy férfi és az élettársa fiatal lányokat futtatott prostituáltként Budapesten. Több bérelt lakásban dolgoztak, és egész nap készenlétben kellett lenniük. A férfi gyakran megverte őket, a pénzüket pedig elvette.
Vágólapra másolva!

Az egyik lány korábban külföldön is "dolgozott" prostituáltként, de 2017-ben hazajött. Rossz volt a kapcsolata a családjával, nem volt hol laknia, ezért megkereste a párt, hogy Budapesten folytatná. A lány tudta, hogy a pár lányok futtatásából él.

Az első személyes találkozón a nő felvitte a lányt egy 13. kerületi lakásba, ahol erotikus képeket készített róla, amiket aztán feltöltött az internetre, egy hirdetési oldalra.

Meghatározta, hogy a különféle szolgáltatásokért mennyi pénzt kell kérnie, és a nő azt is elmondta neki, hogy pénz felét oda kell adnia nekik.

A lány egy évig dolgozott. A pár folyamatosan felügyelte és irányította, nem mehetett egyedül sehova, és a lakásban sem lehetett egyedül. A nap 24 órájában rendelkezésre kellett állnia.

Egy év után a lány megszökött, 2019-ben viszont visszament a férfihoz, aki ekkor már egyedül irányította a lányokat, mert az élettársa terhes lett. Ekkor legalább 3 lány dolgozott a férfinak, aki minden pénzüket elvette.

Rendszeresen verte a lányokat, egyiküknek többször valamilyen kábító hatású szert adott be, hogy együttműködő legyen és egész éjjel dolgozzon.

Az ügyészség emberkereskedelem miatt emelt vádat a pár ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket fegyházbüntetésre.