Hadházy még a vagyonnyilatkozatában is eltitkolja az állatklinikája bevételeit, viszont vett egy lakást Bécsben

KATA, tüntetés, változtatás, KATA adózás változás, miatti, tiltakozás, demonstráció, futár, futárok, Budapest, Margit híd, pesti hídfő, 2022.07.18., hétfő, reggel, Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Vágólapra másolva!
Ingatlant vásárolt Bécsben, valamint több mint 16 milió forintos adományt kapott Hadházy Ákos 2022-ben, de nyereséges cégéből egyetlen forintot sem vett ki - mindez a független képviselő 2023-as vagyonnyilatkozatából derült ki. Hadházynak jelentősen nőttek a tartozásai, minden autójától megszabadult. A szélsőbaloldali képviselő valamit nagyon titkolhat, mert nem részleteze, hogy az általa ügyvezetet Hadházy-Vet Kft.-nek mekkora nyeresége is volt. 
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos független képviselő 2023-as vagyonnyilatkozata alapján tulajdonosa egy 5000 nm fácánkerti szőlősnek, valamint egy szekszárdi 140 négyzetméteres lakásnak, amelynek felerészben a tulajdonosa. Mindezek mellett tavaly vett egy 30 négyzetméteres lakást Bécsben, amelynek felerészben tulajdonosa.

Az elképesztően hányaveti módon, macskakaparással kitöltött vagyonnyilatkozatból alapján azonban nehezen lehetett megállapítani, hogy ez a lakás hol van: lehet, hogy Bécset írt, lehet, hogy Decset (ez egy Szekszárd melletti település), de az is lehet, hogy az egészet szándékosan maszatolta össze.

Hadházy még 2017-ben lízingelt egy Skoda Kodiaqot, valamint 2015-ben vásárolt egy Trabant kombit. 2020-ban pedig vásárolt magának egy VolksWagen Caddyt.

Ezek az autók eltűntek a 2023-as nyilatkozatból.


Míg 2020-ban semmilyen megtakarítása nem volt a szélsőbaloldali politikusnak, addig 2021-ben már 6,3 millió forintja lett államkötvényben. 2022-re azonban minden megtakarítása eltűnt.

Hadházy Ákos a vagyonnyilatkozata szerint nincs autója. Valamit nagyon titkolhat Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mindezek mellett a tartozása 16,1 millió forintra nőtt egy bankkal szemben, míg egy magánszemélynek 3,9 millió forinttal tartozik.

Összessen tehát 20 milliós tartozást szedett össze 2022-ben.

Míg 2020-ben Hadházy 11 milliós hiteltartozással rendelkezett, addig ez 2021-ben 9,5 millióra csökkent.

Hadházy ügyvezetője a Hadházy-Vet Kft.-nek, amelyből a nyilatkozat szerint semmilyen jövedelme nem származott..Mindezek alapján Hadházy nagy valószínűségel eltitkol valamilyen jövedelmet, mert a Hadházy-Vet Kft.-nek elég nagy nyeresége volt az utóbbi időben. Az állatklinika hivatalos adatok szerint 70 milliós bevételt hozott.

A nyilatkozatából az is kiderült, hogy 16,8 millió forintnyi adományt kapott tavaly a független képviselő, de az nem derül ki, hogy mire költötte.