Két embert gyilkolt meg egy férfi Szegeden

Vágólapra másolva!
Egy férfi az újszegedi kiserdőben, az összetákolt otthonukban támadt rá két hajléktalan férfira. Mindkettejük fejét többször megütötte, majd elvágta a torkukat. A bíróság első fokon életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a férfit. Másodfokon az ügyészség azt javasolja, hogy a Szegedi Ítélőtábla hagyja helyben az ítéletet.
Vágólapra másolva!

A férfi 2021 januárjában, rátámadt az újszegedi kiserdőben a fából, valamint fóliából összetákolt épületben lakó hajléktalanra.

Egy bozótvágóval 17-szer megütötte a fején, majd egy csontozókéssel elvágta a torkát.

Ezek után átment a másik szobába, ahol egy másik hajléktana férfi aludt. Őt is többször megütötte a fején a bozótvágóval, majd elvágta a torkát. Mindkét férfi a helyszínen meghalt.

A gyilkosságokat megelőzően a férfi kétszer is verekedett Szegeden, az egyik esetben egy férfival, másodszorra pedig egy másik hajléktalannal.

A bíróság első fokon emberölés, súlyos testi sértés és garázdaság miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a férfit. A döntés nem lett jogerős.

Másodfokon, a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azt javasoljam hogy a Szegedi Ítélőtábla hagyja helyben az ítéletet - írja az Ügyészség.hu.