Műszaki hiba miatt vonatpótló buszok járnak Biatorbágy és Budapest-Kelenföld között

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Műszaki hiba miatt vonatpótló buszok járnak Biatorbágy és Budapest-Kelenföld között, a győri vonalon megnőtt a menetidő - közölte a Mávinform hétfőn.
Vágólapra másolva!

Azt írták: egy Szombathelyről a Keleti pályaudvarra tartó Savaria InterCity mozdonyának áramszedője Budaörsnél letört.

Megrongálódott a felsővezeték, valamint az állomásra éppen akkor beérkező, a Keleti pályaudvarról Salzburgba tartó railjet mozdonyának szélvédője is betörött.

Mindkét vonat Budaörsnél vesztegel, a baleset miatt Budaörs állomáson, valamint Budaörs és Budapest-Kelenföld között nincs vonalfeszültség

- emelték ki.

A Mávinform tájékoztatása szerint a távolsági és elővárosi vonatok csak Biatorbágyig közlekednek, illetve onnan indulnak vissza Győr felé, Budapest-Kelenföldről az Etele tértől és Biatorbágy között pedig pótlóbuszok járnak.

Emellett a Keleti pályaudvar és Budapest-Kelenföld között ingajárat közlekedik, amely Ferencváros állomáson is megáll.

Hozzátették: a 4-es metrón, Budapest-Kelenföld és Budaörs vasútállomás között a 287-es buszon, illetve Kelenföld és Biatorbágy vasútállomás között a 760-as és 762-es Volán buszjáratokon elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon közlekedő vonatok menetideje megnövekedik.

A címlapi kép illusztráció!