A vádirat szerint a pár 16 éve házas, de összességében már 23 éve élnek együtt. Egy éve a feleség megcsalta a férfi, ami ráadásul ki is derült. Innentől kezdve folyamatosan veszekedtek. A nyár közepén a miskolci lakásukban voltak, amikor a nő telefon üzenetet kapott, amiről a férj azt gondolta, hogy az a szeretőtől jött. Vitatkozni kezdtek, másnap pedig a férj az asszonnyal, hogy el kell költöznie a közös lakásukból. Aztán brutálisan megverte.

Az sms érkezése utáni napon a férfi munka után elment autóval a nő munkahelyére, és együtt indultak haza. Utazás közben a férfi ordibálni kezdett. Azt üvöltötte a feleségének, hogy most mindent el kell mondania.
Aztán többször ököllel megütötte. Az orrát, és a fejét találta el, aztán egy bicska hegyét nyomta a bal combjához, majd a nő combjába égő cigarettacsikket nyomott. A lakásukba haza érve, tovább folytatta a verést, majd azt mondta neki, hogy ha őt megszólítja, az „Uram" kifejezést kell használnia, ahányszor a felesége ezt nem tette, tenyérrel orron és szájon ütötte.
A nőnek égési sérülése lett, és eltört az egyik ujja.

 

A 45 éves férfi ellen most súlyos testi sértés és zaklatás miatt emeltek vádat.  

A nő zaklatás miatt magánindítványt terjesztett elő.

Címlapi képünk illusztráció.