Közös gyerekük szeme láttára kínozta és kényszerítette prostitúcióra élettársát egy férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Éveken át pokollá tette családja életét egy Heves vármegyei településen élő férfi. Élettársát és kislányukat is rendszweresen megverte, fegyegette és megalázta, az asszonyt pedig a saját lakásukban prostitúcióra kényszerítette, amiről a gyerek is tudott. A most hatvanas éveiben járó férfival szemben az ügyészség 11 és fél év fegyházat javasolt, abban az esetben, ha mindent beismer.
Vágólapra másolva!

Gyermeke előtt kényszerítette prostitúcióra párját az agresszív családapa.

A vádirat szerint a férfi még a kétezres évek elején élettársi kapcsolatba került egy nővel, akit

rendszeresen vert, és megalázott még azután is, hogy közös gyerekük született. A férfi megtiltotta barátnőjének, hogy a szakmájában dolgozzon, ehelyett 2014-től kezdődően éveken át arra kényszerítette, hogy a lakásukban férfiakat fogadjon

és szexuális szolgáltatásokat nyújtson számukra.

Ennek érdekében a férfi hirdetéseket adott fel az interneten, majd az érdeklődő ügyfeleket eligazította, élettársát pedig az általa a szomszéd szobából felügyelt szolgáltatások után minden esetben elszámoltatta.

Ezeket általános iskolás lányuk is végignézte, ami súlyos pszichés problémákat okozott a gyereknél. Ezt fokozta az is, hogy az apa a lakásban engedély nélkül fegyvert tartott, és a kislányt is gyakran megverte, és megalázta.

A kétségbeesett anya többször is próbált elmenekülni gyerekével, és élettársával szemben távolságtartási végzést kért, a férfi ennek ellenére még hosszú ideig zaklatta őket. A kislányt időközben a gyámhatóság vette gondozásba.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A főügyészség a férfival szemben erőszakkal, fenyegetéssel elkövetett

emberkereskedelem, kiskorú veszélyeztetése, kapcsolati erőszak, zaklatás, illetve fegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt emelt vádat.

A vádiratában az ügyészség javasolta, hogy amennyiben az előkészítő ülésen a férfi beismerő vallomást tesz, a bíróság ítélje tizenegy és fél év fegyházbüntetésre, szüntesse meg szülői felügyeleti jogát, és véglegesen tiltsa el minden olyan foglalkozástól, amelyben kiskorúakkal kerülhetne kapcsolatba, és kötelezze őt a közel nyolcszázezer forintos bűnügyi költség megfizetésére.