Elképesztő, hogy támadtak meg egy érdi nyugdíjast

Vágólapra másolva!
A 35 éves férfi vizet kért az idős asszonytól, majd benyomta az ablakot, beugrott a lakásba és kirabolta az asszonyt, aki félelmében odaadta a megtakarított pénzét is. A férfinek ez nem volt elég, elvette az ékszereit és minden más értékét is.
Vágólapra másolva!

Egy 71 éves asszonyt tett bejelentést a rendőrségen február 9-én arról, hogy egy középkorú férfit megkínált vízzel, aki erre rányomta az ablakot, beugrott a lakásba, megszorította a csuklóját és a pénzét követelte. Az asszony odaadta minden forintját, de a férfinak ez nem volt elég, erőszakosabban még több értéket követelt.

A támadó hirtelen kitépte a falból a telefonzsinórt, hogy az asszony ne tudjon gyorsan segítséget kérni, majd eltette a telefonját, slusszkulcsát, garázsnyitóját, ékszereit, az ujjáról is levetette a gyűrűket, majd bezárta lakásba és elmenekült.

Forrás: Police.hu

A rendőröknek sikerült gyorsan azonosítaniuk a 35 éves N. Károlyt, akit otthon találtak. Próbálta az ajtót eltorlaszolni, de a túlerővel szemben nem volt esélye, a rendőrök elfogták. A kihallgatása közben beismerő vallomást tett.

- mondta a férfi, de zálogházat nem talált. Később ajtókat próbált meg kinyitni, házakba próbált bejutni, de ez sem sikerült. Az egyik háznál a kopogásra kilépett egy asszony, akit végül kirabolt.

A rendőrök megtalálták az elrabolt pénzt és az ékszereket, amiket visszaadtak az asszonynak. A letartóztatás alatt álló férfi ellen rablás miatt indítottak eljárást.