A hétvégére ismét megváltozik az időjárás

Időjárás: 4 fokot is mérhetnek az éjjel, megérkezett a szinte télies hideg
Érdemes lesz előkeresni a meleg zoknikat
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Kedd
A reggeli ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég: a Dunántúlon lesz több rétegfelhő, a Dunától keletre pedig inkább a napsütés lesz jellemző. Délnyugaton szitálás előfordulhat. Mérsékelt marad az északias szél. 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda
Reggelre ismét többfelé képződik köd, illetve ködfelhőzet, mely csak lassan szűnik meg. Napos, és tartósan rétegfelhős területek váltakoznak. A déli szél gyenge lesz. 5-10 fokos maximumok várhatók.

Csütörtök
Folytatódik a nyugodt télvégi időjárás. Tartósan szürke, ködfelhős tájak és naposabb vidékek egyaránt lehetnek. A tartósan borongós részeken szitálás, ködszitálás előfordulhat. 9-10 fok körül változik a csúcsérték.

Péntek
Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan várható eső, záporeső. Délutántól egyre nagyobb területen erősödik meg az északnyugati szél. Néhol viharos lökések is lesznek. 11 fok köré enyhül a levegő.

Szombat
Az erősen felhős égből főleg a nap első felében fordul elő záporeső. Délig viharos lehet az északnyugati szél. 10 fok körüli értékeket mérhetünk.