Lapít és hallgat a dollármédia a 15 éves fiúval szexelő tanár botrányáról

Bite Zsolt, pedofil, botrány, Krúdy
Lelkes LMBTQ-propagandista Bite Zsolt.
Vágólapra másolva!
A Soros blogja, a 444.hu, az Átlátszó, a guruló dollárokkal kitömött Ez A Lényeg, a Hírklikk, a Magyar Hang (hang.hu), a Mérce, a Gyurcsány-közeli Nyugati fény és a Válasz Online is hallgat az óbudai LMBTQ-aktivista megrontási botrányáról. A függetlenségükről és objektivitásukról folyamatosan lódító dollármédia a jelek szerint nem tartja közérdeklődésre számot tartó hírnek, hogy a tanártüntetéseken rendszerint részt vevő LMBTQ-aktivista, Bite Zsolt saját elmondása szerint egy 15 éves fiúval folytat szexuális viszonyt. A volt indexesek Telex nevű blogja és a hvg.hu nevetségesen gyáván, csak úgy foglalkozott az üggyel, hogy vezetékneve kezdőbetűjével és keresztnevével nevezte meg a közéletben és az interneten közügyekben rendszeresen megnyilvánuló LMBTQ-aktivistát, és nem helyezték el a botrányos videót a cikkükben.
Vágólapra másolva!

A Pesti Srácok cikke nyomán az Origo is beszámolt arról, hogy az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára, Bite Zsolt egy videóbejegyzésben „dicsekedett el” azzal, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn homoszexuális kapcsolatot. A 39 pedagógus szerint ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig ez valakinek nem tetszik, azt beperli. Bite Zsolt a videóban azt is kifejtette, hogy olyan „neves" szervezetek védik ingyen, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Gyurcsány Ferenc pártjához (DK) közel állónak tartott PDSZ. A férfi közösségi oldala alapján rendszeres résztvevője a baloldali tanártüntetéseknek.

A nagy visszhangot kiváltó megrontási botrány egyelőre nem keltette fel a baloldali propagandamédiumok túlnyomó részének érdeklődését, a 444.hu, az Átlátszó, az Ez A Lényeg, a Hírklikk, a Magyar Hang (hang.hu), a Mérce, a Nyugati fény és a Válasz Online ugyanis még mindig hallgat az ügyről. Sőt, a dollárbaloldal kampányfinanszírozási botrányába is belekeveredett Ez A Lényeg keresője még büszke is, hogy eddig nem írt a botrányról.

Ugyanakkor voltak olyan portálok, amelyek az információk egy lényegi részét nem mutatták be. A Telex és a hvg.hu csak úgy foglalkozott az üggyel és az óvodapedagógus kirúgásával, hogy vezetékneve kezdőbetűjével és keresztnevével nevezték meg a közéletben és az interneten közügyekben megnyilvánuló LMBTQ-aktivistát, és nem helyezték el a botrányos videót a cikkükben. De Varga Zoltán vörösbáró propagandaújságja, a 24 is lapít.