Ahogy arról az Origo is beszámolt, szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt feljelentést tett a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense ellen Tényi István, miután kiderült: a közel negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi egy tizenöt éves fiúval „kavar". A Mandiner most arra hívta fel a figyelmet, hogy Sebestyén Balázs rádiós műsorvezető is véleményt mondott az üggyel kapcsolatban.

A portál arról számolt be, hogy a téma Sebestyén Balázsékat sem hagyta hidegen. Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri erős szavakkal illeték Bite Zsoltot. A Rádió 1 Balázsékban szóba került Bite Zsolt ügye. Sebestyén Balázs a műsorban elmondta,

ha az én gyerekemmel jönne haza egy negyvenéves, akkor beleállítanám a vasvillát a hátába.

Mint ismert, saját bevallása szerint még fiatalabb fiúkkal is közeli kapcsolatba kerülhetett Bite Zsolt, mint amiről korábban beszámolt. A tanár egy vasárnap felvett videójában ugyanis arról beszélt a 15 éves szeretőjével kérkedő homoszexuális férfi, hogy a „14 évesek hajtanak rá".

Az azóta kirúgott pedagógus azt is elmondta, az iskola hiába kérte tőle, hogy távolítsa el a világhálóról homoerotikus videóit, amelyhez diákok is hozzáfértek, ő a jogaira hivatkozva ezt megtagadta.