Szánthó Miklós: A gyerekeinket nem adjuk, soha

Szánthó Miklós, alapjogokért központ igazgató
Vágólapra másolva!
Szánthó Miklós Facebook-oldalán közzétett bejegyzése szerint nem nehéz összefüggést találni a szexuális botrányba került iskolai tanár és a nyílt társadalom hálózatához tartozó szervezetek iskolákba szánt „érzékenyítő (agymosó), a különféle szexuális önazonosságok közvetlen megélésére buzdító kiadványai között" - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Szánthó úgy folytatja: ennek része, hogy hivatalosan iskolai kereteken kívül, de kifejezetten az oda járók, ott dolgozók számára hirdetnek meg képzéseket (pl. befogadó terek, Amnesty International) vagy köröztetnek kiadványokat („Még mindig tabu? LMBT-személyek az iskolában", Labrisz Egyesület; „LMBT érzékenyítő képzés –oktatás", Háttér Társaság a Melegekért). Az Alapjogokért igazgatója egy pár idézetet is kiemel a fentiekből:

„Egy azonos nemű párral találkozva az iskolai folyosón egy tanártól érkező mosoly nagyon megerősítő lesz!"

„A nevelői pályán az önazonosság nagyon fontos, ezért valószínű, hogy a tanár a coming out után még hitelesebbé válik a gyerekek szemében."

„A diákok számára nagyon jó lenne, ha az identitását bátran vállaló nevelőket látnának példaként."

„A gyermekekkel foglalkozó szakemberek számára fontos, hogy biztonsággal és inkluzív módon tudják alkalmazni az LMBTQI-specifikus [???] fogalmakat."

Szánthó Miklós kifejtette: a baloldal a kezdetektől fogva azt állította, hogy

nincs is semmiféle genderpropaganda Magyarországon – vagy ha van is, abban nincs semmi rossz, hiszen csak a „megértést és elfogadást" növeli az egyes alternatív szexuális orientációk irányába.

„Mert a gyerekeinket nem adjuk, soha!"

– fogalmazott Szánthó Miklós, aki szerint ezért igenis szükség van gyermekvédelemre, a genderérzékenyítés megtiltására,

ha tetszik, szükség van „visszaérzékenyítésre".

„Nem történhet meg még egyszer Magyarországon, hogy egy iskola vezetősége ilyen esetben gondolkodóba esik és nem intézkedik azonnal a politikai korrektség, a szexuális aberrációkkal kapcsolatos felszabadításmánia és a balliberális nyilvánosság előre várt ármánykodása miatt.

Mert a gyerekeinket nem adjuk, soha! És ezt jobb, ha a nyílt társadalom hálózatának magyarországi alvó és éber ügynökei is tudomásul veszik" – zárja bejegyzését az Alapjogokért Központ igazgatója.