Érdemes odafigyelni: Orbán Viktor értékeli a mögöttünk hagyott évet

ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. február 12. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédet tart a Várkert Bazárban 2022. február 12-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
A háború kitörése óta először értékeli az évet és az ország helyzetét Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök szombaton. Több aktuális kormányzati intézkedést is bejelenthet a közelmúlt nyilatkozatai alapján. A beszédet a kormányfő Facebook és Youtube csatornáján is élőben közvetítik, míg a HírTV-n exkluzív műsorfolyam várható. 
Vágólapra másolva!

Magyarország miniszterelnöke szombaton tartja az szokásos évértékelő beszédét. Orbán Viktor a Facebookon hívta fel erre a figyelmet, és egyben tudatta a pontos időpontot is. Kezdés szombaton 15:00-kor – írta a kormányfő.

Nagy figyelem

Ebben az évben különösen nagy várakozás előzi meg Orbán Viktor évértékelőjét, tekintettel az ukrajnai háborúra, a nyomában kialakult gazdasági válságra, az elhibázott brüsszeli szankciókra és a miattuk az egész világon megnövekedett energiaárakra, háborús inflációra.

A beszéd várható tartalmával kapcsolatban vélhetően arról fogja kifejteni aktuális gondolatait és terveit a miniszterelnök, hogy a kormány a veszélyek korában hogyan tudja megvédeni Magyarországot.

Magyarországon Orbán Viktoré a műfaj. 1999-ben állt ki először az ország közvéleménye elé, azóta rendszeresen összefoglalja számunkra, milyen aktuális feladatokat lát, milyen tervei vannak, egyszóval bekukkanthatunk vele, általa a Fidesz aktuális politikai programjába. Tekintve, hogy évértékelőinek többségét Orbán Viktor a legtöbbször miniszterelnökként mondta, különösen érdemes odafigyelni, milyen irányt vázol.

Élőben a Facebookon és a HírTV-n

Exkluzív műsorfolyammal kiegészülve közvetíti a Hír TV Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjét, szombaton. A stúdióban már 14 óra 30 perctől szakértőkkel hangolódik a csatorna a 15 órakor kezdődő beszédre, míg az évértékelő után politológusok, elemzők és újságírók értékelik az elhangzottakat.