Mi van most a 15 éves fiú diákjával szexelő óbudai férfi tanárral?

Bite Zsolt, pedofil, tanár, diák, Krúdy
Vágólapra másolva!
Óriási botrány robbant ki bő egy hete azzal, hogy a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára egy videóban bevallotta, hogy egy tizenötéves fiút "tart szeretőként" - ő maga fogalmazott így, gyakorlatilag szexjátékként kezelve egy gyereket. Időközben kiderült az is, hogy Bite Zsolt azt állította, hogy hajtanak rá a 14 évesek, valamint egészen bizarr történetek is előkerültek róla. Az is napvilágot látott, hogy Bite teljesen elkötelezett LMBTQ-aktivista, és minden bizonnyal ezért a PDSZ, a Soros György által finanszírozott TASZ és a Helsinki Bizottság sem ítélte el a cselekedetét. A pedofil tanár rendszeres résztvevője volt a Pride-felvonulásoknak is. A Századvég kutatása szerint a magyarok közel 100 százaléka elutasítja, ha egy tanár egy 15 éves gyerekkel tart fenn szexuális kapcsolatot. Több közéleti szereplő, köztük Nagy Feró és Tóth Gabi is mélységesen elítélte a történteket. Orbán Viktor kormányfő pedig évértékelő beszédében azt mondta, a pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen, a felnőtteknek pedig az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék. 
Vágólapra másolva!

A Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola férfi tanáráról múlt hétfőn derült ki, hogy egy videóban azzal kérkedett: egy 15 éves fiú diák a szeretője. Egy másik felvételen arról is beszélt, hogy „hajtanak rá a 14 évesek”. Bite Zsolt videóiban azt állította: nem követ el törvénytelenséget, ha 14 éven felüliekkel kezd viszonyt (ez egyrészt nem feltétlen van így - mivel tanár - másrészt kiderült, hogy 14 éven aluliakat is megpróbált elcsábítani).

Sőt, a közösségi médiában felnőtteknek szánt erotikus videóihoz diákok is hozzáférhettek. A tanárról egészen bizarr történetek is előkerültek, például az, amikor azzal dicsekedett, hogy mintegy „b*zi Toldi Miklósként" állította meg a Nagykörút forgalmát.

Kisgyerekek fotóit tette közzé Bite

A legfrissebb hírek szerint Bite egy zárt csoportba rakta ki a 14 éven aluliakkal készült közös fotóit. Ráadásul egy posztja azt is bizonyítja, hogy az iskola tudott erről, mégsem tettek feljelentést. Inkább eltussolni igyekeztek a dolgot a tanártüntetések egyik centrumában, az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában. Igaz, egyfajta „ejnye-bejnye” raportra hívták Bite Zsoltot - írta a Metropol.

Bite Zsolt gyerekek fotóit is kiposztolta Forrás: Metropol

De még emiatt a nyilvánosság elől eltitkolt „raport” miatt is panaszkodott a különböző Soros György pénzelte szervezetekkel, LMBTQ ideológiát terjesztő egyesületekkel szoros kapcsolatokat ápoló tanár Bite Zsolt a 14 éven aluli gyerekek fotóit még ezután sem szedte le az Instagram fiókjáról! Sőt egy Facebook bejegyzésében szóvá tette, hogy az iskolában kérték a képek eltüntetését.

Forrás: Metropol

Külön figyelemre méltó, hogy azzal dicsekedett, már tudja, a 14 éven aluliak között vannak „transzok, nem binárisak és biszexuálisok" is. Még azt is elárulta, hogy mindezt „beszélgetések" révén szedte ki a kiskorú gyerekekből.

Forrás: Metropol

Bitét a posztja alatt egy ismerőse figyelmeztette arra, hogy szülői beleegyezésre van szükség ahhoz, hogy kiskorú gyerekek képmását közzé tegye az interneten. Erre a tanár egészen elképesztő módon kezdte az érvényes jogszabályokat gúnyolni. „Fantasztikus a jog, hiszen a transz, nembináris, biszexuális gyerek homo- vagy transzfób szülője rendelkezhet úgy a gyereke helyett, hogy nem egyezik bele a közzétételbe."

Ezért mondhatta a 15 éves fiú diákjával szexelő férfi tanár, hogy ingyen képviseli a Helsinki Bizottság

Időközben kiderült az is, hogy Bite Zsoltnak közvetlen és igen jó kapcsolata lehet a Soros György által pénzelt Helsinki Bizottsággal. Erről tanúskodik az egyik Youtube-csatornájára feltöltött videó, amelyen a 2009-es budapesti melegfelvonulást örökítette meg.

Bite Zsolt női ruhában Forrás: Mediaworks

A videón 5:47-tól látható egy interjú Léderer Andrással, aki jelenleg a Helsinki főmunkatársa. A Soros-aktivista láthatóan kötetlenül beszélget Bite Zsolttal, úgy tűnik, elég jól ismerik egymást.

Léderer ebben az időszakban még SZDSZ-es politikusként volt jelen a közéletben. 2002-ben lépett be a liberális pártba, 2003-tól az SZDSZ Új Generáció ügyvivője, alelnöke, majd elnöke. Ez a liberális politikai alakulat ifjúsági szervezete volt. A párt hatalmas bukása a 2009-es európai parlamenti választásokon szétverte az SZDSZ Új Generációt is, így előbb onnan, majd a pártból is távozott. 2015 őszén csatlakozott a Helsinki Bizottság menekültügyi programjához – olvasható a Soros-szervezet honlapján található bemutatkozásában. Léderer a 2008-as melegfelvonulásról készült Bite-videóban is felbukkan Horn Gábor SZDSZ-es politikus oldalán. (A jelenet 3:05-től látható).

Elképesztő mentegetőzés baloldalon

A botrány kapcsán érdemes kiemelni, hogy először mentegetni kezdte a PDSZ a pedofil tanárt.

így reagált az Origónak Komjáthy Anna, a PDSZ elnöke az első napokban.

A Soros György által pénzzel alaposan kitömött TASZ

AZZAL MENTEGETTE A TANÁRT, HOGY JOGI ÉRTELEMBEN NEM EGYÉRTELMŰEN BŰNCSELEKMÉNY, AMIT AZ LMBTQ-AKTIVISTA SAJÁT BEVALLÁSA SZERINT EGY 15 ÉVES FIÚVAL MŰVEL.

A PDSZ elsőre elkedzte mosdatni a pedofil tanárt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Egyértelműen bűncselekmény?

Más videóiból az is kiderült, hogy engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak, de nyilvánosságra került az is, hogy a tanár öngyilkosságra buzdító videót tett közzé a közösségimédia-oldalán, ráadásul a felvételt gyermekek is láthatták.

– jelentette ki korábban a Nemzeti Pedagógus Kar Országos Etikai Bizottságának elnöke.

Mint Fekete József kifejtette, a diákok nem tudják elkülöníteni egymástól az iskolai dolgozó magánéletét és a szakmai tevékenységét, ami komoly zavart, szorongást és depressziót okozhat a tanulókban, ha az említetthez hasonló videót látnak.

A fiú diákjaival szexelő óbudai férfi tanár ügye megmutatja, miért kell megvédeni a gyermekvédelmi törvényt

Messze nem csupán a közösülést rendeli büntetni a törvény – mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az Origónak adott interjújában. A Századvég Alapítvány jogi szakértője szerint a büntetőjogi felelősség megállapításához a bíróságnak két elemet kell vizsgálnia, és az eset konkrétumaival összefüggésben értékelnie: a gyermekkel szemben mennyiben állt fenn hatalmi vagy egyéb befolyási helyzet, illetve megvalósult-e az ezzel való visszaélés.

Ifj. Lomnici Zolán arról is beszélt,hogy mivel a gyermekvédelmi törvény elfogadását és az ehhez kapcsolódó egyéb védőintézkedéseket nem támogatták sem az ellenzéki pártok, sem a külföldről finanszírozott jogvédő szervezetek, sem pedig az őket kiszolgáló baloldali médiumok, evidensnek tűnhet, hogy minden ilyen típusú ügyben hallgatnak, terelnek, vagy éppen támogató jelleggel lépnek fel.

TESZIK EZT ANNAK TUDATÁBAN, HOGY A GYERMEKEK VÉDELMÉBEN AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN HOZOTT HAZAI RENDELKEZÉSEK MEGFELELNEK AZ ALKOTMÁNYOSSÁG KÖVETKEZMÉNYÉNEK ÉS SZEMBEN AZ NGO-K HAMIS, MEGALAPOZATLAN ÁLLÍTÁSAIVAL, A JOGÁLLAMISÁG ELVÉVEL IS KONFORMNAK TEKINTHETŐEK.

Ugyanakkor az amerikai baloldal által támogatott szervezeteknek és politikusoknak tudniuk kellene, hogy

A MAGYAR SZABÁLYOZÁS PÁRHUZAMOS LIBERÁLIS DEMOKRÁCIÁKBAN IS MEGTALÁLHATÓAK, ÍGY AZ USA SZÁMOS ÁLLAMÁBAN TILOS TANÁROKNAK ÉS OKTATÓ SZEMÉLYZETNEK PÉLDÁUL AZ LGBTQ KÉRDÉSEKRE VONATKOZÓ BESZÉD.

A magyar emberek szigorú fellépést várnak el a gyermekek és fiatalkorúak védelmében

A magyarok közel 100 százaléka elutasítja, ha egy tanár egy 15 éves diákjával tart fenn szexuális kapcsolatot - derül ki a Századvég legújabb felméréséből. A kutatási adatok rámutatnak, hogy

A MEGKÉRDEZETTEK KÉTHARMADA (66 SZÁZALÉKA) HALLOTT ARRÓL, HOGY A NAPOKBAN EGY FŐVÁROSI ÁLTALÁNOS ISKOLA FÉRFI OKTATÓJÁT FELMENTETTÉK A MUNKAVÉGZÉS ALÓL, MIVEL KÖZÖSSÉGI OLDALÁN KÖZZÉTETT BEJEGYZÉSÉBEN KIJELENTETTE, HOGY EGY 15 ÉVES FIÚVAL FOLYTAT SZEXUÁLIS KAPCSOLATOT.

Megállapítható, hogy a közvélemény kulcsfontosságúnak ítéli a gyermekek és fiatalkorúak megfelelő szellemi és erkölcsi fejlődésének biztosítását, ezért egységesen elutasítja az ezeket veszélyeztető szexuális kapcsolatok kialakítását és fenntartását.

Ennek megfelelően

A MAGYAROK 95 SZÁZALÉKA NEM TARTJA ELFOGADHATÓNAK, HOGY EGY FELNŐTT EGY 15 ÉVES FIATALKORÚVAL TARTSON FENN SZEXUÁLIS KAPCSOLATOT, TOVÁBBÁ 96 SZÁZALÉKUK ELLENZI, HOGY EGY TANÁR EGY RÁ BÍZOTT FIATALKORÚVAL ÁLLJON ILYEN KAPCSOLATBAN.

Forrás: Origo

A pedagógiai tevékenység meghatározó szerepet tölt be a gyermekek és a fiatalkorúak egészséges fejlődésében, ezért a közoktatási intézmények munkatársait fokozott felelősség terheli a 18 év alattiak védelme tekintetében. Ebből fakadóan nem meglepő, hogy a felmérés szerint

A VÁLASZADÓK 68 SZÁZALÉKA A JOGSZABÁLYOK TOVÁBBI SZIGORÍTÁSÁT TARTJA SZÜKSÉGESNEK A GYERMEKEK ÉS A FIATALKORÚAK MEGÓVÁSA, ILLETVE A HASONLÓ ÜGYEK MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN.

Forrás: Origo

Orbán Viktor: Erre nincs bocsánat

mondta Orbán Viktor miniszterelnök múlt szombaton Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében. A kormányfő hangsúlyozta:

Orbán Viktor: Erre nincs bocsánat Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Feljelentés és nyomozás

A tanárt szexuális visszaélés gyanújával és kiskorú veszélyeztetése miatt is feljelentették, ellene a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gyermekpornográfia gyanújával indított nyomozást. A Magyar Nemzet szerint múlt pénteken reggel kiszállt a rendőrség a tanár lakására, ahol házkutatást tartottak és ott különböző adathordozókat foglaltak le.