Szép szavakkal magához hívta volt barátnőjét a felsőlajosi férfi, aztán kétszer megerőszakolta

szexuális erőszak illusztráció
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Egy 41 éves férfi békülési szándékkal találkozóra hívta volt barátnőjét, akit aztán kétszer is megerőszakolt és megverte a gyanú szerint. Később a rendőröknek azt mondta a nővel „se veled, se nélküled" viszonyban vannak. Azt is mondta, a nő is le akart vele feküdni, és az egész nem is akkor történt. A verés elismerte.
Vágólapra másolva!

Később maga a 37 éves nő kérte a rendőrök segítségét. Elmondta, hogy június közepén, kora este volt barátja - arra hivatkozva, hogy rendezni szeretné a kapcsolatukat - találkozót kért tőle. El is ment a férfi táborfalvai lakásához.

A házba nem akart bemenni, de a férfi addig hízelgett, míg meggondolta magát. Ölelgette, a szoba felé terelgette, miközben folyamatosan kérlelte, béküljenek ki. A nő azonban hajthatatlan volt,

visszautasította az intenzív közeledést, eltolta magától a férfit és közölte, nem akar tőle semmit.

A férfi azonban másként gondolta. Hiába állt ellen,

az ágyra lökte, hasra fordította, egyik kezével lefogta a folyamatosan védekezni próbáló nőt, a másik kezével lehúzta a rövidnadrágját és a fehérneműjét, majd megerőszakolta.

Miután végzett, kiabálni kezdett vele, többször ököllel és tenyérrel is megütötte a fejét és a karját, majd

újra az ágyra lökte, és újra megerőszakolta.

Miután az asszonynak sikerült elhagynia a házat, hívta a rendőrséget.

A rendőrök néhány órával később a lakásában elfogták a férfit.

Kihallgatáson a verést nem tagadta, a megerőszakolását igen. Elmondta, hogy volt párjával „se veled, se nélküled" viszonyban vannak. Vallomása szerint abban az időpontban, amit a nő mond, nem volt köztük szexuális kapcsolat, az szerinte egy nappal korábban történt, amit szerinte mindketten akartak.

A férfi ellen napokon belül vádat emelhetnek.