Rabszolgaként sanyargattak egy férfit Kecskemét közelében

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Bács-Kiskun vármegyei férfi rabszolgaként dolgoztatta az ismerősét embertelen körülmények között, bezárva tartotta, és azzal fenyegette, hogy megöli. Az áldozatnak az is a feladata volt, hogy masszírozza a férfit. A rabszolgaként sanyargatott ember még azok után is rettegett a férfitől, hogy elfogták a rendőrök, ezért végzett magával.
Vágólapra másolva!

A férfi és az ismerőse régóta ismerték egymást. Az ismerős lakalmi munkákat végzett a férfinél. A pénz miatt össze is vesztek korábban. 2017 áprilisában a férfi egy jól fizető munka miatt a tanyájára költöztette az ismerőst és adott neki 10 ezer forint előleget.

Az ismerősnek egy bedeszkázott ablakú, sötét szobában kellett élnie, ahol nem volt áram, sem lepedő vagy párna, tisztálkodásra pedig egy lavórt kapott.

A szoba ajtaját nem lehetett belülről kinyitni. A férfi akkor sem engedte ki az áldozatot este, ha külön kérte, emiatt általában egy flakonba vizelt. A telefont elvette tőle, és csak engedéllyel hívhatott fel bárkit, amit végig felügyelt.

A férfi a „csicskájának", vagy „kurvájának" nevezte áldozatát és mindenhova elkísérte, még a rokonaihoz is csak felügyelet mellett mehetett el.

Az odaadott 10 ezer forint ledolgozására hivatkozva a férfi erőszakkal és fenyegetéssel munkára kényszerítette az ismerősét. A tanyáján és a kocsijában is tartott késeket, amelyekkel félelemben tartotta az áldozatát.

Emellett mindennap megverte és többször is azzal fenyegette, hogy megöli, keresztül lövi és levágja a fejét.

A házimunkát is neki kellett elvégeznie, de a sanyargatott férfi feladata volt az is, hogy megmasszírozza a rabszolgatartót. Végül 4 hónap elteltével sikerült megszöknie és segítséget kérnie. De még azok után is rettegett a férfitól, hogy a rendőrök elfogták. 2019 áprilisában végezni akart magával. Egy nappal később meghalt. A Kecskeméti Járásbíróság kényszermunka miatt 4 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte az áldozatot rabszolgaként dolgoztató tanyatulajdonost. A döntés nem jogerős – írja a birosag.hu.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!