Franciakulccsal támadott meg egy férfit egy kiskunhalasi nő

Vágólapra másolva!
Elfogatóparancs alapján kapták el a rendőrök azt a nőt, aki franciakulccsal ütötte meg barátját, hogy hozzájusson a pénzéhez, majd mielőtt elmenekült, az ajtót is rázárta. Ugyanez a nő korábban több helyről is lopott a városban, még a saját ismerőseitől is. A legtöbb esetben társai is voltak, akik közül két férfit már kihallgattak, egy nőt pedig még keresnek a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Február 4-én este egy kiskunhalasi férfi azt jelentette a rendőröknek, hogy a barátnője pénzt kért tőle, ő nem tudott adni neki, amin összevesztek, ami után a nő bűncselekményt követett el. Közölte, hogy a nő bement a fürdőszobába, ami után szivárogni kezdett a víz a csaptelepből, mert megrongálta.

A férfi egy franciakulccsal próbálta megszerelni, és közben tovább veszekedtek a pénz miatt.

A nő egy óvatlan pillanatban kikapta a férfi kezéből a szerszámot és

a lábára ütött vele.

A férfi elesett, amit a nő kihasznált, elvette a férfi táskáját és elmenekült, de előtte még rázárta az ajtót a férfira, hogy ne tudjon utána menni.

Mire a férfi felkelt, már csak annyit látott az ablakból, hogy a barátnője kapun át mászik kifelé az értékeivel a kezében.

Forrás: Police.hu

A nő nem volt ismeretlen a rendőröknek, mivel most is több lopási és rablási ügy miatt folyik ellene eljárás.

2021 novemberében egy vendéglő elől lopott el egy biciklit, tavaly ősszel pedig több üveg alkoholt vitt magával az egyik áruházból, aztán több ismerősének ellopta a telefonját, egyszer pedig egy lakatlan házból vitt magával mindent, ami a keze ügyébe került. Arra is volt példa, hogy ellopta egy férfi ismerőse kocsikulcsát, amit átadott a társainak, így azok meg tudták szerezni az autóban lévő értékeket.

A 32 éves nővel szemben elfogatóparancsot adtak ki, melynek eredményeként tegnap elfogták és kihallgatták.

A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.

Néhány lopásnál egyébként társai is voltak.

Egyikőjüket – egy 35 éves asszonyt - még keresik a rendőrök. Vele szemben elfogatóparancsot adtak ki; két férfit pedig már kihallgattak, ők szabadlábon védekezhetnek - írja a Police.hu.