Kicsoda a pedofil baloldali politikus, és kik segítették?

Kovács Gábor, pedofil, LMP, elfogás, pedofília, megrontás, kisfiú, rendőrség
Vágólapra másolva!
Nemcsak az LMP, Hadházy Ákos és az azóta már megszűnt 4K! támogatta az undorító pedofil-botrányba keveredett Kovács Gábor nagyatádi politikust, hanem 2002-ben az MSZP is mögötte sorakozott fel az önkormányzati választáson. Mindez abból az összesítésből derült ki, amit az Origo készített a nagyatádi 1-es számú önkormányzati körzet választási eredményeiből. Kovács Gábor egyébként 1994 óta mindig ebben a körzetben indult, de utoljára 1998-ban sikerült nyernie. Az elmúlt hetekben több nagyon súlyos pedofil bűncselekmény látott napvilágot, éppen ezért a kormányzat a gyermekvédelmi törvény módosítására készül.
Vágólapra másolva!

Elfogta és őrizetbe vette az LMP pedofília miatt körözött volt politikusát a rendőrség. A férfira hétfő este csaptak le Vas vármegyében az egyenruhások. Arról a Blikk számolt be elsőként, hogy Kovács Gábor ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt adott ki elfogatóparancsot pár napja a rendőrség.

Még a 2014-es országgyűlési választáson is indult Kovács

A 67 éves férfi nem ismeretlen a somogyi közéletben, hiszen korábban önkormányzati képviselő és parlamenti képviselőjelölt is volt. Kovács a 2014-es országgyűlési választáson még a Negyedik Köztársaság Párt (4K!) jelöltjeként mérettette meg magát Somogy 2. számú választókerületében, amelynek központja szülővárosa, Barcs. Ekkor mindössze 54 szavazatot kapott, ám a politizálástól ez sem vette el a kedvét: három évvel később már az LMP mutatta be őt, mint a következő választáson induló jelöltjét.

Itt van az MSZP-s szál

Az ellenzéki párt oldalán található (azóta már törölt) információk szerint Kovács az LMP Somogy megyei szervezetének elnökségi tagja volt. Az adatlapjából kiderül, hogy a háromgyermekes férfi közgazdászként végzett Pécsett. Két cikluson keresztül, 1994 és 2002 között volt önkormányzati képviselő Nagyatádon, független színekben. Kovács Gábor 1994-ben és 1998-ban is a nagyatádi 1-es számú körzetben szerzett mandátumot. Alább mutatjuk az eredményeit.

Az 1994-es önkormányzati választás eredménye a nagyatádi 1-es számú körzetben Forrás: Origo

Az 1998-as önkormányzati választás végeredménye a nagyatádi 1-es számú körzetben Forrás: Origo

2002-ben ugyanebben a körzetben azonban már nem függetlenként,

hanem már MSZP-s színekben indult Kovács Gábor,

meglehetősen kevés sikerrel. Még az 5 százalékos eredményt sem sikerült elérnie. Ez annak fényében meglepő, hogy 1994-ben és 1998-ban is nyerni tudott.

Az MSZP színeiben is indult a pedofíliával vádolt Kovács Gábor 2002-ben Forrás: Origo

Kovács Gábor ugyanebben a körzetben indult 2006-ban is, akkor csupán 20-an voksoltak rá. Akkor az MSZP már nem őt támogatta.

Forrás: Origo

Majd 2010-ben is próbálkozott Kovács Gábor a nagyatádi 1-es számú körzetben, de nagy sikert ekkor sem ért el.

Forrás: Origo

2014-ben is a nagyatádi 1-es számú körzetben indult Kovács Gábor. A választók akkor sem kértek belőle.

Forrás: Origo

Kovács Gábor még a 2019-es önkormányzati választáson is megpróbálkozott mandátumot szerezni a nagyatádi 1-es számú körzetben, de akkor sem sikerült neki.

Forrás: Origo

Vajon miért nem indította el az LMP?

A bulvárlap szerint az LMP-s politikus jelöltsége idején a kampányát a párt nagyágyúi segítették: a nyilvános fotók és videók tanúsága szerint személyesen utaztak a határ menti településre, hogy együtt gyűjtsenek aláírást vele.

Ennek ellenére néhány hónappal később, 2018 januárjában az LMP közölte, mégsem Kovácsot indítják az áprilisi voksoláson,

az okokról pedig nem adtak tájékoztatást.

Az LMP a körözés hírének kirobbanása után közleményében azt közölte, hogy a férfi 2017 decembere óta nem tagja a pártnak. Ugyanakkor kiderült, hogy még néhány nappal ezelőtt is szerepelt a párt honlapján, mint megyei elnökségi tag.

Hadházy Ákos szerint Kovács nagyon jó jelölt volt

Időközben kiderült, hogy Hadházy Ákos személyesen kampányolt a pedofília miatt hétfőn őrizetbe vett Kovács Gábor mellett még 2017-ben. A képviselőjelölt-állítás időszaka zajlik, itt is egy nagyon jó jelöltet találtunk Kovács Gábor személyében, aki már kétszer volt önkormányzati képviselő – mondta Hadházy Ákos 2017 őszén a Nagyatádi TV-nek nyilatkozva.

Mindez annak fényében érdekes, hogy Kovács Gábor a 2014-es önkormányzati választáson csupán 12 százalékot kapott.

Hadházy, aki láthatóan ismeri a pedofil botrányba keveredett politikust, ebben az időszakban az LMP társelnöke volt, a párt pedig gőzerővel készült a 2018-as országgyűlési választásokra. Hadházy azért kampányolt a most pedofíliával vádolt Kovács Gábor mellett, mert a férfi Somogy megye 2. számú választókerületében tervezett indulni.

13 éves kisfiút erőszakolt meg

Kovács Gábor múlt szombaton elcsalt egy 13 éves fiút otthonról. Később, egy még pontosan nem azonosított néptelen helyszínen, az erdő szélén, egy autóban követte el a súlyos szexuális visszaélést, vagyis azt, hogy orális szexre kényszerítette a kisfiút.

A KISFIÚ A TÖRTÉNTEKET OTTHON ELMONDTA A SZÜLEINEK, AKIK AZONNAL FELJELENTÉST TETTEK A RENDŐRSÉGEN.

Úgy tudni, hogy a diák egy 13 éves kaposvári kisfiú.

Kovács Gábor, akit korábban az MSZP is indított, egy 13 éves fiút akart megerőszakolni Forrás: Origo

A Somogy Vármegyei Rendőrkapitányság nyomozói, miután a férfit nem találták meg otthon, azonnal elfogatóparancsot adtak ki ellene. A Metropol úgy tudja, hogy Kovács Gábor a bűncselekmény elkövetése után külföldre akart szökni. Ahogy korábban írtuk, a férfit még hétfőn elfogták.

Kovács szexuális visszaélést követett el

A szexuális visszaélés a nemi élet szabadsága és a nemi erkölcs elleni bűncselekmények kategóriájába tartozik. A Büntető Törvénykönyv szerint az követi el, aki

nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából 14 év alatti személlyel szexuális cselekményt végez, vagy megpróbálja őt arra rávenni.

Ha a cselekmény megvalósul, akkor egytől öt évig lehet büntetni, próbálkozás esetén a büntetés három évig terjedő szabadságvesztés.

Nem zárható ki ugyanakkor, hogy a vád később még súlyosbodik.

Borzalmas pedofil-botrány Békésben

Mint arról korábban beszámoltunk, egy békési általános iskola történelemtanára éveken keresztül szexuálisan bántalmazott egy 13 éves kislányt. Az esetet a lány apja jelentette a rendőrségen, de a lány vallomásából az derült ki, hogy ő maga is megerőszakolta, elvette a szüzességét, amikor még csak 10 éves volt. Azt még egyelőre nem tudni, hogyan került a kislány a tanár lakására, de egy olyan pletyka terjed, hogy az apja ajánlotta fel neki. Mindkét férfit letartóztatták. A kislány most apai nagymamájával él, mert úgy tudni, hogy az anyja elhagyta. A Bors viszont megtalálta az édesanyját, aki elmondta, hogy nem hagyta el a gyerekét, sőt, mindent megtett azért, hogy ő nevelhesse.

- mondta a nő.

Undorítóbbnál undorítóbb pedofil botrányok látnak napvilágot Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 snob/Shutterstock. No use without permission./Snob

A gyerek édesanyja és a testvérek is tudják, hogy ha hozzájuk kerül a lány, akkor sem lesz egyszerű dolguk vele, mivel félni fog és bizalmatlan lesz, de ők mindent megtesznek majd azért, hogy neki jó legyen. A nő rettenetesen fél attól, hogy most sem fogja visszakapni a lányát, de nem fogja feladni a küzdelmet.

Mi van most a 15 éves fiúdiákjával szexelő óbudai férfi tanárral?

Óriási botrány robbant ki több hete azzal, hogy a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára egy videóban bevallotta, hogy egy tizenötéves fiút „tart szeretőként" - ő maga fogalmazott így, gyakorlatilag szexjátékként kezelve egy gyereket. Időközben kiderült az is, hogy Bite Zsolt azt állította, hogy hajtanak rá a 14 évesek, valamint egészen bizarr történetek is előkerültek róla.

Hatalmas botrány lett Bite Zsolt pedofil ügyéből Forrás: TikTok

Az is napvilágot látott, hogy Bite teljesen elkötelezett LMBTQ-aktivista, és minden bizonnyal ezért a PDSZ, a Soros György által finanszírozott TASZ és a Helsinki Bizottság sem ítélte el a cselekedetét. A pedofil tanár rendszeres résztvevője volt a Pride-felvonulásoknak is. Több közéleti szereplő, köztük Nagy Feró és Tóth Gabi is mélységesen elítélte a történteket. Orbán Viktor kormányfő pedig évértékelő beszédében azt mondta, a pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen, a felnőtteknek pedig az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék.

Később kiderült, hogy óbudai általános iskolában történtek miatt átfogó jogalkotási folyamatra kerülhet sor, amely a hazai gyermekvédelem rendszerének és szabályainak szigorítása mellett a tankerületeket, valamint a tanári szerepkör betöltésének feltételeit is érintheti.

Egy friss összesítés szerint tizenkét pedofil tanár ült már a vádlottak padján az utóbbi években.