Hisztériás rohamot kapott Hadházy Ákos, amikor a pedofil párttársáról kérdeztük

kovács gábor, volt politikus, lmp
Vágólapra másolva!
Kétségbeesetten próbálják eltolni maguktól a baloldali pártok Kovács Gábor pedofil botrányát. Az egykori LMP-s és MSZP-s politikust szerdán tartóztatták le, mivel a gyanú szerint kiskorúakkal próbált szexuális kapcsolatot létesíteni, egyiküket egy autóban orális szexre kényszerítette. A Kovács Gábor mellett korábban kiálló Hadházy Ákos meglehetősen hisztérikus válaszlevelet küldött szerkesztőségünknek, míg az MSZP-nek egyelőre nincsen véleménye a botrányról, pedig 2002-ben az ő támogatásukkal indult az önkormányzati választáson.
Vágólapra másolva!

Letartóztatta a bíróság az LMP egykori, szexuális visszaéléssel gyanúsított képviselőjelöltjét. Kovács Gábort hétfőn késő este fogták el a rendőrök Körmend közelében, a gyanú szerint ugyanis egy 13 éves kisfiúval fajtalankodott. Kovács Gábor a szerdai tárgyaláson nem szólalt meg, letartóztatását harminc napra, nem jogerős végzéssel rendelték el. A bíróság szerint ugyanis fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye.

Kovács Gábor volt LMP-s és MSZP-s politikus már rács mögött van Forrás: police.hu

Az MSZP is támogatta a pedofilt

Mint arról az Origo korábban beszámolt, a nagyatádi 1-es számú önkormányzati körzet választási eredményeiről készítettünk összeállítást. A beszámoló szerint Kovács Gábor az LMP Somogy vármegyei szervezetének elnökségi tagja volt. Az adatlapjából kiderül, hogy a háromgyermekes férfi közgazdászként végzett Pécsett. Két cikluson keresztül, 1994 és 2002 között volt önkormányzati képviselő Nagyatádon, független színekben. 1994-ben és 1998-ban is a nagyatádi 1-es számú körzetben szerzett mandátumot.

2002-ben ugyanebben a körzetben azonban már az MSZP színeiben indult, de még az 5 százalékot sem sikerült elérnie.

Kovács Gábor ugyanebben a körzetben indult 2006-ban is, akkor csupán húszan voksoltak rá. Akkor az MSZP már nem őt támogatta. A portál továbbá kiemeli: a politikus 2010-ben, 2014-ben és 2019-ben is megmérette magát a nagyatádi 1-es számú körzetben, de egyszer sem tudott mandátumot szerezni.

Hadházy hisztérikusan reagált

A fentiekkel kapcsolatban megkerestük Hadházy Ákost, aki nyíltan kampányolt Kovács Gábor mellett, továbbá az LMP-t és az MSZP-t is. Hadházy eléggé hisztérikus módon reagált, és azt állította, hogyha ezt korábban tudta volna, akkor nem állt volna ki az LMP akkori politikusa mellett. Ahelyett, hogy válaszolt volna a teljesen logikus kérdésre, sértődötten azt írta: "Nyilván magának most ez a dolga, hogy engem sározzon", majd hozzátette, hogy ha tudta volna, ki ez az ember, nem áll szóba vele, és felszólított minket, hogy ezt nézzük ki belőle. Majd egy posztjára hivatkozott, amelyben kormánypropagandázik egy sort, valamint a kormányt szidja és vádolja a baloddal pedofil ügyei miatt.

Kilépését követően az LMP semmilyen kapcsolatban nem állt Kovács Gáborral - közölte velünk a párt. Arra a kérdésünkre, hogyha 2017-ben kilépett, hogy szerepelhetett még néhány napja a honlapjukon vármegyei elnökségi tagként, azt a mulatságos választ adták, hogy ez sajnálatos adminisztrációs hiba (az sokat elmond a pártról, hogy valaki fél év tagság alatt vármegyei elnökségi tag tud lenni - a szerk.). Közölték még, hogy az LMP elítél minden gyermekek ellen elkövetett bűncselekményt, az ilyen esetekben a lehető legszigorúbb büntetési tétel kiszabását támogatják.

Az MSZP cikkünk megjelenéséig nem reagált arra, hogy miért támogatták 2002-ben Kovács Gábort, a hallgatásba menekültek.

Sokan ismerték

A Metropol munkatársai megtalálták Kovács Gábor otthonát, a pedofíliával gyanúsított volt politikus Nagyatád mellett, egy egykori erdészházban élt gyermekeivel. A városlakók úgy tudják, a bűncselekményt a házához közeli erdőben követte el a férfi.

Itt lakik Kovács Gábor Forrás: Metropol

A helyiek többsége látásból ismerte a férfit, aki Nagyatád-Kivadár városrész képviselője volt. Nem csoda, hogy a nagyatádiak megdöbbentek az eset kapcsán, és erős véleményeket fogalmaztak meg. Egy férfi azt mondta, K. Gábor egy csicska lesz a börtönben, a pedofília miatt elítélteket ugyanis megvetik a rabok. A történtek miatt mindenki mélyen megveti a politikust, és remélik, a legszigorúbb büntetéssel sújtják majd.

Borzalmas pedofil botrány Békésben

Mint arról korábban beszámoltunk, egy békési általános iskola történelemtanára éveken keresztül szexuálisan bántalmazott egy 13 éves kislányt. Az esetet a lány apja jelentette a rendőrségen, de a lány vallomásából az derült ki, hogy ő maga is megerőszakolta, elvette a szüzességét, amikor még csak 10 éves volt. Azt még egyelőre nem tudni, hogyan került a kislány a tanár lakására, de egy olyan pletyka terjed, hogy az apja ajánlotta fel neki. Mindkét férfit letartóztatták. A kislány most apai nagymamájával él, mert úgy tudni, hogy az anyja elhagyta. A Bors viszont megtalálta az édesanyját, aki elmondta, hogy nem hagyta el a gyerekét, sőt mindent megtett azért, hogy ő nevelhesse.

- mondta a nő.

Undorítóbbnál undorítóbb pedofil botrányok látnak napvilágot Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 snob/Shutterstock. No use without permission./Snob

A gyerek édesanyja és a testvérek is tudják, hogy ha hozzájuk kerül a lány, akkor sem lesz egyszerű dolguk vele, mivel félni fog és bizalmatlan lesz, de ők mindent megtesznek majd azért, hogy neki jó legyen. A nő rettenetesen fél attól, hogy most sem fogja visszakapni a lányát, de nem fogja feladni a küzdelmet.

Mi van most a 15 éves fiúdiákjával szexelő óbudai férfi tanárral?

Óriási botrány robbant ki több hete azzal, hogy a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára egy videóban bevallotta, hogy egy tizenötéves fiút „tart szeretőként" - ő maga fogalmazott így, gyakorlatilag szexjátékként kezelve egy gyereket. Időközben kiderült az is, hogy Bite Zsolt azt állította, hogy hajtanak rá a 14 évesek, valamint egészen bizarr történetek is előkerültek róla.

Hatalmas botrány lett Bite Zsolt pedofil ügyéből Forrás: TikTok

Az is napvilágot látott, hogy Bite teljesen elkötelezett LMBTQ-aktivista, és minden bizonnyal ezért a PDSZ, a Soros György által finanszírozott TASZ és a Helsinki Bizottság sem ítélte el a cselekedetét. A pedofil tanár rendszeres résztvevője volt a Pride-felvonulásoknak is. Több közéleti szereplő, köztük Nagy Feró és Tóth Gabi is mélységesen elítélte a történteket. Orbán Viktor kormányfő pedig évértékelő beszédében azt mondta, a pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen, a felnőtteknek pedig az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék.

Később kiderült, hogy az óbudai általános iskolában történtek miatt átfogó jogalkotási folyamatra kerülhet sor, amely a hazai gyermekvédelem rendszerének és szabályainak szigorítása mellett a tankerületeket, valamint a tanári szerepkör betöltésének feltételeit is érintheti.

Egy friss összesítés szerint tizenkét pedofil tanár ült már a vádlottak padján az utóbbi években.