Halász János: Csak olyan döntések születnek, amik jók a városnak

HALÁSZ János
Budapest, 2020. november 30. Halász János fideszes képviselő felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Halász János, a Fidesz országgyűlési képviselője és frakciószóvivője a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt többek között a Debrecent érintő ügyekről.
Vágólapra másolva!

A képviselő beszámolt a parlamenti munkáról, mint elmondta, a múlt héten megkezdődött tavaszi ülésszak sok munkát fog adni, nagyon sok fontos törvényt kell meghozni. Már megkezdődött az idei költségvetés vitája. A helyzet azt diktálja, hogy számos ponton kell majd módosítani a büdzsét. Mellette fontosnak nevezte a politikus azt a határozati javaslatot is, amelyről a mai nap folyamán kezdenek vitázni a képviselők.

Mint megjegyezte, a háború kapcsán sok nyomás éri az országot, a kormányt és a parlamentet is, ezért döntött úgy a Fidesz frakció, hogy egy határozati javaslatot nyújt be, aminek az eredményeként a képviselők kinyilvánítják az emberek akaratát, azaz a béke szükségességét.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.