Vaslánccal tört össze két autót egy férfi Oroszlányban

Vágólapra másolva!
Egy oroszlányi férfi részegen vezetett, ezért egy környékbeli rászólt, majd hívta a rendőrséget. A férfi emiatt ideges lett, és egy vaslánccal összetört két autót.
Vágólapra másolva!

A részeg férfit az egyik kolléganője vitte haza a kocsijával. A nő felcsengetett a lakásba, hogy a férfi élettársa tudja, odaértek. Az élettárs lejött a ház elé, majd beszélgetni kezdett a nővel.

Közben a férfi beült a kocsiba és a környéken autókázott, közben többször is dudált.

A dudálás miatt egy környékbeli nő rászólt a férfira, hogy fejezze be, különben rendőrt fog hívni. A férfi ekkor kiszállt a kocsiból, fenyegetően elindult a nő felé, hadonászott előtte, ezért a nő ellökte magától.

Ezek után a nő elindult a lakása felé, de a férfi követte. A lépcsőházba is belépett, ahol a nő gyereke is ott volt, egy másik nővel. A gyerek anyja kilökte a lépcsőházból a férfit, majd felhívta a rendőrséget.

A férfi emiatt dühös lett, és a nála lévő vaslánccal összetört két, ott parkoló autót. Az egyikben 296 ezer forintos, a másikban pedig 47 ezer forintos kár lett.

Forrás: Ügyészség.hu

Az ügyészség garázdaság, rongálás és ittas vezetés miatt emelt vádat a férfit ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre és tiltsa el a vezetéstől.