A Gyurcsány-párt új kedvence eddig testőrként védte Gyurcsányékat - videó

GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2023. február 5. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke évértékelő beszédet mond pártja tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2023. február 5-én. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról a Magyar Nemzet beszámolt, Gyurcsány új kedvence volt az egyike azoknak, akik festékkel fújták le Szálasi Ferenc feleségének síremlékét. Abd El Rahim Ali azonban eddig testőr volt a pártban, feladata az volt, hogy a sajtó munkatársai ne tudják végezni a munkájukat.
Vágólapra másolva!

A Gyurcsány-párt ifjúsági tagozatának elnökségi tagja jelentette be a párt idei, március 15-i rendezvényét, amiből arra lehet következtetni, hogy

a párt komolyabb feladatokkal fogja megbízni a közeljövőben. Többek között ő volt az, aki pár nappal ezelőtt festékkel fújta le Szálasi Ferenc feleségének síremlékét is.

Mint ismert, Gyurcsány Ferenc pártját az összefogás jegyében sem az antiszemita kijelentéseiről ismertté vált jobbikos Bíró László támogatása, sem Z. Kárpát Dániel karlendítős videója nem zavarta korábban.

Abd El Rahim Ali azonban nem most bukkant fel Gyurcsány pártjának holdudvarában. Feladata eddig az volt, hogy a párt rendezvényein akadályozza a sajtó képviselőit a munkavégzésben.

Egy tavaly márciusi felvétel tanúsága szerint a Mediaworks operatőre elé rendszeresen odaállt, hogy az ne tudjon felvételeket készíteni Gyurcsánynéról, a riportereket pedig nem engedte a politikusok közelébe.