Az M1-es autópályán történt horrorbaleset vizsgálatához az emberek segítségét kérik a rendőrök

Vágólapra másolva!
Az M1 autópályán történt halálos tömegbaleset kivizsgálásához kérnek segítséget a Pest vármegyei közlekedési vizsgálók - írja a police.hu
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt az M1 autópálya Budapest felől Győr irányába tartó úton március 11-én halálos tömegszerencsétlenség történt.

A Herceghalom térségében bekövetkezett balesetben 41 jármű volt érintett. A tragédiában egy 44 éves budapesti férfi meghalt, további 39 ember pedig megsebesült . Ketten életveszélyes, tizenketten súlyos, huszonöten könnyebb sérülésekkel kerültek kórházba.

A baleset helyszíne Forrás: Police.hu

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a baleset miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik. A halálos tömegszerencsétlenség okának és körülményeinek tisztázása szakértők bevonásával folyik.

A vizsgálat érdekében a közlekedési baleseti vizsgálók kérik,

jelentkezzen, aki a balesettel kapcsolatban információval, illetve mobileszközzel vagy fedélzeti kamerával rögzített kép-, vagy videofelvétellel rendelkezik!

A rendőrség egy külön erre a célra elkülönített elektronikus postafiókot hozott létre, a jelentkezéseket az [email protected] e-mail címre várják.

Annak érdekében, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a jogcím nélküli előlegek kifizetésére minél hamarabb intézkedhessen, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tömegszerencsétlenség azonosított károsultjai kárigényeinek tekintetében soron kívül gondoskodik a szükséges rendőrségi igazolások kiállítására és megküldésére. A korábban említett [email protected]u elektronikus címre várják az erre vonatkozó igénybejelentéseket is - írják a felhívásban.