Három fiatal segített annak az idős sofőrnek, akinek a kocsijába fékezés nélkül csapódott bele egy másik autós.

Az idős férfi valóságos horrorbaleset áldozata lett az M86-os úton Beled és Répcelak között. A balesetről a 112 Press adott hírt, mely szerint a Suzukit vezető idős sofőr a megengedett 110 kilométeres sebességnél jóval lassabban közlekedett, ekkor rohant bele fékezés nélkül a mögötte haladó Dacia.

A Dacia sofőrje valószínűleg az utolsó pillanatban vette csak észre az előtte haladót. Elmondta, hogy ő maga sem száguldott, a megengedettnél kevesebbel, körülbelül 100 kilométeres sebességgel közlekedett. Azt viszont már nem tudta megmondani, hogy a Suzukin volt-e világítás, ahogyan azt sem, hogy a kocsi állt, vagy haladt-e egyáltalán. 

Ő maga ugyan nem, de a Suzuki nyugdíjas sofőrje súlyosan megsérült, a kocsi pedig valósággal kettészakadt, a hátulja szinte teljesen eltűnt - számolt be róla a Ripost. 

Az idős férfihez többen is odarohantak segíteni, többek között három fiatal férfi, ők puszta kézzel tépték le a kocsi ajtaját, hogy kiemelhessék a sofőrt, majd a mentőig vigyék. Egyikük kommentben mesélt a történtekről:

Kemény volt. Én szabtam ki az ajtókat és én tettem a mentőben az idős férfit...kérem a Jóistent, hogy mielőbbi gyógyulást adjon neki

- írta a fiatal férfi. Egy másik helyszínen segítő férfi elmondta, hogy az egyik fiatal az ablakot törte be, míg másik kettő az ajtót tépte le.

Valóban úgy tépték ki azt, a mentőorvosokat segítve, az idős úr mihamarabbi kimentéséhez! Tette mindenki amit épp tudott. Lényeg hogy az idős úr mihamarabb felépüljön, maradandó egészségügyi problémája ebből kifolyólag ne legyen" - írta.

 A idős férfit életveszélyes állapotban szállították a Markusovszky kórházba. Egyelőre nem tudni mi okozta a balesetet és ki a hibás, az ügyben tart a nyomozás.