Nyolc hónappal korábban a diósjenői horrorház kertjében elföldelve találták meg a 2009-ben nyomtalanul eltűnt testvérpár idősebb tagjának, az akkor 19 éves Horváth Alexandrának a maradványait. A 13 éves húga, Krisztina viszont azóta sem került elő, a holttestét még mindig keresik.

A lányokkal a nevelőapjuk, H. József végezhetett, akit le is tartóztattak, de a nyomozást nem segíti. A rendőrség viszont azóta sem adta fel a keresést. A Blikk megtudta, hogy nemrég újra próbálkoztak a környéken, de sajnos ezúttal sem volt sikeres a keresés. Az áldozatok fivére elmondta, hogy a hatóságok a gyilkos háza körül folytatták a keresés. Egy közterületen és elhagyatott ingatlannál lévő kutat fésültek át. "Egyelőre sajnos nem jutottak semmire. Azt nem tudom, hogy mi alapján nézték át most a kutakat, de az biztos, hogy mindent megtesznek a sikerért. A vizet teljesen leszívták belőlük, lenéztek az aljába, de sehol sem találták meg Krisztinát

- mesélte megtörve a testvér.

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat a Facebookon több képet is nyilvánosságra hozott a kutatásról, a bejegyzésükben viszont nem nevezték meg, hogy pontosan hol és milyen ügyben segédkeznek a rendőrségnek.

Az áldozatok testvére közölte a lappal, hogy Diósjenőn folyt a kutatás.

Tavaly nyáron találták meg elásva a házuk udvarában a 19 éves Alexandra holttestét, akit nemrég eltemettek."Nagyon szeretném, ha végre már megtalálnák a másikukat is és lezárulhatna végre ez a rémálom. Alexandrát nemrég eltemettük, a szűk családon kívül néhány barát volt jelen. A csontokat nem engedték hamvasztani, így koporsós temetést rendeztünk" - tette hozzá a lányok fivére, Attila.

Krisztina holttesét azonban azóta sem találják. A kutak mellett összesen négy udvart ástak fel, de korábban még az épületen belül, a fürdőszoba falát is megbontották.