Kalapáccsal ütötte és gyorskötözővel fojtotta meg a nyugdíjas tanárnőt egy férfi Polgárdiban

Vágólapra másolva!
Egy férfi brutális kegyetlenséggel meggyilkolta a szomszédját Polgárdiban. Azután végzett az asszonnyal, hogy az megkérte, cserélje ki a gázpalackot. Megrázó részletek derültek ki a kegyetlen gyilkosságról.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly június elején költözött Polgárdiba, egy sorházba, ahol közös udvara volt a nyugdíjas tanárnővel és annak unokaöccsével.

A férfi az udvaron cigarettázott és olvasott, amikor az asszony megkérte, hogy cserélje ki a gázpalackot. Ezek után a férfi megverte a 70 éves asszonyt, aki elesett és segítségért kiabált.

Azért, hogy elhallgattassa, a férfi a garázsból magához vett egy nyél nélküli kalapácsfejet, és azzal tízszer tarkón ütötte. Gyorskötözőt tekert a nyakára és műanyag zsákot húzott a felső testére.

Amikor észrevette, hogy az asszony még lélegzik, tovább szorította a gyorskötözőt.

Forrás: Police.hu

Miután úgy látta, hogy az asszony már meghalt, a testet ponyvába tekerte, bálamadzaggal összekötözte, a garázsba húzta, majd rátett egy szeméttel teli zsákot.

Az asszony eltűnését az unokaöccse jelentette be, a rendőrök pedig még aznap megtalálták a holttestet.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a gyilkos ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre.