Nevet változtatott Karácsony Gergely egyszázalékos pártja

Vágólapra másolva!
A jelek szerint új divathullám ütötte fel a fejét a baloldali pártoknál: a névváltoztatás. Vasárnap a Párbeszéd döntött úgy, hogy Párbeszéd-A Zöldek Pártja, vagy röviden Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját. Karácsony Gergely pártjának neve kétszer olyan hosszú lett, mint korábban, kérdés, hogy így lesz-e ez a támogatottságukkal is. 
Vágólapra másolva!

Vasárnap szerény érdeklődés mellett tartották meg a Párbeszéd "2024! – Párbeszéddel a Zöld Magyarországért!" elnevezésű online nagyrendezvényét, ahol több fontos döntésről is beszámoltak a szervezet vezető politikusai.

Így kiderült, hogy az egy-két százalékra mért párt nevet változtatott, ami elsősorban a jövő évi uniós és önkormányzati választásoknak szólhat. Innentől kezdve

Párbeszéd-A Zöldek Pártja, vagy röviden Párbeszéd-Zöldek néven folytatják a munkát.

Karácsony Gergelyék eddig sem a magas társadalmi támogatottságukról voltak híresek, kérdés, hogy a módosítás lendíteni fog-e a népszerűségükön.

Nevet változtat a Párbeszéd Forrás: Facebook-Jávor Benedek

Mostanában divatos arculatot változtatni a baloldalon: a Jobbik február végén módosította a nevét Jobbik - Konzervatívokra.

A Párbeszéd korábban többször megerősítette, hogy önállóan indul a jövő évi EP-választáson. Most bejelentették azt is, hogy Jávor Benedek fogja vezetni a listájukat. A politikus jelenleg a főváros brüsszeli képviseletének vezetője, Karácsony küldötteként képviseli Budapestet Brüsszelben.