Megkéseltek egy kisfiát védő férfit Budapesten - videó

gif, késes támadás, kisfiát védő férfire, támadtak,
Vágólapra másolva!
A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki 2021 áprilisában, a saját nevelt fiával való korábbi konfliktus miatt számoltatott el az utcán egy 10 éves kisfiút, kiabált, megütötte és leköpte a gyereket, majd a kisfia védelmére kelt édesapát egy késsel megszurkálta.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint 2021. április 26-án a 18. kerületben egy férfi az utcán meglátta azt a 10 éves fisfiút, akivel a nevelt fia korábban összeveszett. Odalépett hozzá, hogy számonkérje tőle, mit tett. Először csak kiabált a gyerekkel,

aztán a karjánál fogva megrángatta, megpofozta és leköpte, meg azzal fenyegette, hogy megszurkálja a rokonait.

A gyermek közelben tartózkodó édesapja a kisfia segítségére sietett.

A gyereke védelmében ököllel fejen ütötte a férfit, aztán hátulról átkarolta.

Az ügyészség oldalára feltöltött felvételen az látszik, ahogy a gyerekét védelmező apa futni kezd a támadó felé, és a gyermeke védelmében megüti a férfit:

Megpróbálta, de nem tudta megoldani a problémát, mert a támadó elővett egy kést,

és kétszer megszúrta a férfit,

akinek a gyerekével együtt sikerült elmenekülnie a tetthelyről. A férfi utánuk kiáltott, hogy megöli, és megszurkálja őket és a szeretteiket, aztán ő is elment, a kést pedig egy bokor alá rejtette.

A megszurkált édesapa életveszélyesen megsérült a mellkasán.

A Fővárosi Főügyészség ügyészei a többszörös visszaeső 38 éves férfit életveszélyt okozó testi sértéssel, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértéssel vádolják és fegyházba küldenék úgy, hogy feltételesen se lehessen szabadon engedni. A támadót korábban letartóztatták, most csak bűnügyi felügyelet alatt áll.