Gyurcsány pártja és a guruló dollárok: itt az újabb bizonyíték

Botka László, David Pressman, guruló dollárok
Vágólapra másolva!
Döbbenetes, amit a dollárbaloldal csinál, ugyanis egy Facebook-posztbó kiderült, hogy a Magyarországot nyíltan támadó, Joe Biden embere, David Pressman amerikai nagykövet Botka László szegedi polgármesternél járt. Érdekesség, hogy ugyanezen a napon érkezett a Gyurcsány-párt is Szegedre, és ugyanezen a napon jelentette be Gyurcsány, hogy Szegeden Botka László lesz a polgármester-jelölt 2024-ben.
Vágólapra másolva!

Botka úgy tűnik, elég jó hangulatban beszélgetett a hazánkat durván támadó Pressmannal:

Vadai Ágnes, akit a Gyurcsány-párt az európai parlamenti választásokon harmadik helyre tett a pártlistán, szintén áradozott a tegnapi napról:

Gyurcsány Ferenc pártja láthatóan szándékosan szervezte ugyanarra a napra a frakcióülést, mint amikor Botka László fogadta az amerikai nagykövetet.

Mint arról az Origo korábban beszámolt, az új amerikai nagykövet legfőbb célja hazánkban, hogy folyamatosan ellenőrizze a több milliárd forintos kampánytámogatást kapó dollárbaloldalt. Joe Biden embere korábban magához rendelt két magyar bírót is, hogy többek között így próbálja befolyásolni a magyar belpolitikát. David Pressman a szabadon működő magyarországi újságokat is megtámadta, végül a HírTV tette nevetségessé a túlmozgásos áldiplomatát.