Menczer Tamás: El a kezekkel a magyar gyerekektől!

MENCZER Tamás
Cegléd, 2022. október 6. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára beszédet mond a félvezetőket gyártó Infineon Technologies Cegléd Kft. új gyárépületének átadóünnepségén Cegléden 2022. október 6-án. A kormány 6,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá a 31,9 milliárd forint összértékű beruházáshoz, amellyel 275 új munkahely jön létre. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
El a kezekkel a magyar gyerekektől! - írta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön a Facebook-oldalán Csehország külügyminiszterének.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás arra reagált, hogy Jan Lipavsky a Twitteren azt írta: "sajnálom, hogy Csehország nem csatlakozik a magyar LMBTQI-ellenes törvény elleni európai perhez. De nekünk, a Kalózpártban nem áll szándékunkban feladni ezt a témát. A gyerekeket nem fenyegeti, ha ilyen karaktereket látnak a tévében vagy a könyvekben. A gyűlölet mesterséges szítása vagy az információk elhallgatása fenyegeti őket." Az államtitkár bejegyzése szerint "a valóság ezzel szemben az, hogy de, a gyerekekre veszélyesek az ilyen karakterek.

Hozzátette, hogy

a gyerekeket meg kell védeni az LMBTQ-propagandától. A gyerekeket meg kell védeni a pedofiloktól.

"Szörnyű példákat láttunk, gondoskodnunk kell arról, hogy ezek ne ismétlődhessenek meg" - emelte ki, hangsúlyozva, hogy a gyerekeket meg kell védeni azoktól az alkalmatlan politikusoktól, akik nem ismerik fel a veszélyt.

"Hogy a cseh óvodákban és iskolákban mi történik, az a csehek dolga, semmi közöm hozzá. Ahhoz sincs közöm, hogy Jan Lipavsky hogyan neveli a gyerekét - ha van neki.

Mi, magyarok mindenre képesek vagyunk a gyerekeinkért, minél többen jönnek velünk szemben a szivárványos gyorsvonaton, mi annál erősebbek leszünk. És a gyerekeinket meg fogjuk védeni" - fogalmazott Menczer Tamás.

Címlapi képünk illusztráció!