Felakasztotta magát a miskolci fiú, aki 50 gyereket akart lemészárolni

Vágólapra másolva!
A fiatal fiú egy nevelőintézetbe került azután, hogy a TEK kommandósai elfogták – tudta meg a Blikk. A lap most úgy értesült, a fiú nem sokkal később öngyilkos akart lenni, felakasztotta magát. Azt írják, lepedőket font össze, és azt a radiátorhoz kötve felakasztotta magát. A felügyelők azonban hamar észrevették, és levágták a kötélről.
Vágólapra másolva!

Összehangolt munkával 24 órán belül azonosították, és elfogták azt a miskolci fiút, aki több iskolatársát és tanárát akarta megölni.

Bejegyzései szerint 18 évesen fegyvert szerez és iskolai vérengzést rendez.

Arra is készült, hogy a tudását egy lövészklubban tökéletesíti. 50 gyerekkel akart végezni, de a kiérkező rendőrökre is rálőtt volna.

A tervét nem tudta beváltani, ugyanis elfogták. A Blikk szerint egy nevelőintézetbe került, ahol most öngyilkos próbált lenni. A nevelők résen voltak, és hamar levágták a lepedőkből készített kötélről. A történtek után kórházba vitték.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!