Ízléstelenül hízeleg Pressmannak, Biden emberének az antiszemita Gyöngyösi, és megint hazudik

Vágólapra másolva!
A Facebook-oldalán hálálkodik David Pressmannak az antiszemita Gyöngyösi Márton, hogy meghívta a széderestjére - írja a Magyar Nemzet. Egy magyarázkodásba is belefog - nyilván Pressman utasítására - , de most sem sikerül normálisan bocsánatot kérnie: azt hazudja, hogy 10 éve senkit nem akart megbántani. Ez a zsidólistázós, holocaust túlélőket gyalázó megjegyzései fényében egészen vérlázító.
Vágólapra másolva!

Gyöngyösi Márton friss Facebook-bejegyzésében foglalkozott David Pressman amerikai nagykövet széderestjével.

„Köszönöm még egyszer az amerikai nagykövetnek a meghívást az ünnepre. Köszönöm ezt az estét azoknak az ott lévő magyar és nem magyar, zsidó és nem zsidó embereknek is, akik végigülték ezt az eseményt a közös asztalnál velem. Jó volt beszélgetni olyan emberi alapértékekről és vágyról, mint például a szabadság. Sokat tanulhattam ott" – hálálkodott a magyar kormányt rendszeresen támadó nagykövet széderestjén való részvételért Gyöngyösi.

A pártelnök egy egészen gyomorforgató, állítólagos történetet is elmesél. Állítása szerint odalépett hozzá a társaság egy tagja, és azt mondta: „Élt a harmadik században egy neves zsidó rabbi, Shimon ben Lakish, aki azt tanította, hogy amikor valaki elfordul a múltjától, és ezzel jót cselekszik, az olyan erőteljes cselekedet, hogy a bűnei érdemekké válnak."

Forrás: Facebook

Később ezt írja: "Nem állt akkor sem szándékomban megsérteni embereket, különösképp nem zsidó honfitársainkat. Akkori kijelentéseimtől elhatárolódom, értük most is bocsánatot kérek – próbált magyarázkodni Gyöngyösi. Amivel csak az egyik gond, hogy eddig sem kért bocsánatot, tehát az "is"-nek semmi értelme, a legfőbb probléma, hogy még mindig nem ismeri el, hogy antiszemita gyűlölet vezette. Miért tenné? Nyilván most is ugyanazt gondolja...

Gyöngyösi Márton meghívása provokáció

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője korábban a Magyar Nemzetnek elmondta:

Provokáció minden jóakaratú magyar emberrel, valamint a magyarországi zsidó közösséggel szemben egy ilyen embernek a meghívása a legnagyobb zsidó ünnep alkalmából tartott amerikai nagyköveti vacsorára.

A széderesten részt vett Heisler András, a Mazsihisz elnöke is, aki jelezte, hogy Gyöngyösi Márton személye zsidó körökben különösen nem kívánatos,

a Mazsihisz pedig nyolc éve deklarálta: nem kíván a Jobbikkal párbeszédbe bonyolódni,

és ez a nyolc évvel ezelőtt meghozott döntés ma is érvényes. Mint fogalmazott, csak a helyszínen konstatálta, hogy az ültetési rend szerint éppen vele szemben a Jobbik elnöke, Gyöngyösi Márton kapott helyet.

Gyöngyösi Márton a pészahi széderasztalnál körülbelül olyan, mint egy pedofil díszvendég az óvodai nevelésről szóló konferencián vagy a néppártosodott Ku-Klux-Klan vezetője a Martin Luther Day ünnepségen. Érthetetlen, odaengedése pedig tapintatlan, udvariatlan – erről már Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője beszélt az Index megkeresésére.

Míg Róna Tamás, a Magyarhoni Zsidó Imaegylet, a Zsima elnöke úgy véli, az, hogy a Mazsihisz elnöke és Gyöngyösi együtt vettek részt egy ilyen eseményen,

alapjaiban zaklatja fel a magyarországi valós, hívő zsidó közösséget.

Gyalázatos antiszemita videó került elő Gyöngyösi Mártonról

Mint azt megírtuk: ránézésre, minden izraeli állampolgárt nemzetbiztonsági kockázatnak nevezett Gyöngyösi Márton egy évekkel ezelőtti lakossági fórumon. A Jobbik elnöke egy másik beszédében a holokauszt áldozatain is gúnyolódott, korábban pedig a zsidó képviselőket listázta volna a magyar Országgyűlésben. Mindezek fényében érthetetlen, milyen okból hívta meg a súlyos antiszemita kijelenéseiről elhíresült jobbikos politikust az amerikai nagykövet a zsidó húsvét ünnepkörében szervezett széderestre.