Lebukása után is folytatta az internetes csalásokat egy fiatal tatai nő

Illusztráció tabletták gyógyszer
Illusztráció tabletták gyógyszer
Vágólapra másolva!
Ritka gyógyszerekkel és speciális műszaki cikkekkel kapcsolatos hirdetésekkel vert át több tucat embert az interneten egy fiatal nő. Még az sem tartotta vissza, hogy több büntetőeljárás is indult ellene.
Vágólapra másolva!

A fiatal nővel szemben már folyamatban volt egy nyomozás Körmenden, ennek ellenére folytatta az internetes csalásokat, és újabb embereket vert át kétféle módon. Egyrészt figyelte az internetes adásvételi fórumokat, ahol

eladásra kínált olyan - sok esetben egészen ritka - termékeket, amelyekkel valójában nem rendelkezett.

Máskor közösségi, illetve hirdetési oldalakon

álnéven, hamis profillal hirdetett árukat, majd a vételár és a postaköltség átutalása után elérhetetlenné vált a vevők számára.

A kép illusztráció Forrás: pixabay.com

A nő hirdetéseiben speciális gyógyszereket - különösen fogamzásgátló tablettákat, terhesvitaminokat, illetve lombikprogramban használt injekciókat . kínált eladásra, emellett néha márkás ruhákat, és fotózási kellékeket is. 2021 novembere és 2022 májusa között

41 embert téveszett meg,

aztán a kaposvári nyomozók azonosították és őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványára letartóztatták. Az ügyészség a bíróságra benyújtott vádiratában a jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló nővel szemben fogházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását javasolta.