Az slaserberles.hu oldalon kaució nélkül elérhető a Safe Laser bérlés szolgáltatás, így kötöttségek és extra költségek nélkül, otthonában próbálhatja ki a lágylézer terápiát. Mozgásszervi problémák, sarokcsont gyulladás, sarkantyú, lábszárfekély, fülzúgás esetén már 2-4 hetes, napi pár perces Safe Laser 500 vagy Safe Laser 1800 készülékkel történő kezelés is érdemi javulást eredményezhet.

Az slaserberles.hu népszerű Safe Laser bérlés szolgáltatásának igénybevételével kaució nélkül, 30 ezer Ft-os „befektetéssel” juthat hozzá Ön és családja a Safe Laser család legnépszerűbb, Safe Laser 500 készülékéhez 14 napra.

Milyen élettani hatása van a Safe Laser bérlés keretében is igénybevehető lágylézer kezelésnek?

  1. Biostimuláló hatás: A lágylézer kezelés képes az élő szövetekre gyakorolt regeneráló hatása által a sejteket visszafiatalítani, serkenti a test öngyógyító képességét.
  2. Gyulladáscsökkentés.
  3. Fájdalomcsillapítás.
Forrás: slaserberles.hu

A lágylézer kategóriába tartozó Safe Laser készülékek olyan speciális orvostechnikai eszközök, amelyek már nem csak kórházakban és orvosi rendelőkben, hanem otthon is biztonságosan használhatók, védőszemüveg nélkül, mivel a szemre teljesen veszélytelenek. A Safe Laser kezelés bármilyen más terápiával kombinálható és semmilyen ismert káros mellékhatása nincs. A lágylézer kezelés hatására a szervezetünk regenerálódó képessége felgyorsul, lerövidül a betegségek, sérülések gyógyulási ideje.  

Milyen esetekben segíthet Önnek a 2-4 hetes Safe Laser bérlés?

  • Ízületi, reumatikus fájdalmak, térdproblémák, fülgyulladás, arcüreg gyulladás esetén.
  • Ha sportolás közben megsérült és szeretne minél előbb rendbe jönni.
  • Ha műtét után szeretné, hogy csontjai hamarabb összeforrjanak, sebei szebben és gyorsabban gyógyuljanak.
  • Ha szeretné, hogy gyorsabban elmúljon a fülgyulladása, arcüreggyulladása, lerövidüljön a fogimplantátumok beépülése.
  • Ha cukorbetegsége vagy egyéb alapbetegségei miatt nehezen gyógyulnak a sebei.

Az slaserberles.hu szakértői a bérlés teljes ideje alatt szakmai támogatást nyújtanak Önnek, így a bérlés végére már profi felhasználóként tud dönteni a bérlés hosszabbításáról vagy a termék megvásárlásáról. Amennyiben a vásárlás mellett dönt, úgy a kéthetes bérleti díj a vételárból jóváírásra kerül, így vásárlási szándék esetén is javasolt igénybe venni az slaserberles.hu szolgáltatását. Semmivel nem kerül többe a Safe Laser készülék megvásárlása, ha kaució nélküli bérléssel ismerkedik meg a termékkel.