Gyerekeket zsarolt, félemlített meg és rabolt ki egy győri férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy 21 éves győri férfi több gyereket is megzsarolt és ki is rabolta őket. Játszótéren és parkokban ment oda a kis áldozataihoz, akiket megfélemlített.
Vágólapra másolva!

Egy férfi tavaly októberben egy nap hajnalban kiszemelt 3 gyereket egy győri játszótéren. Beszélgetni kezdett velük, majd egy mondvacsinált dolog miatt ideges lett, megfenyegette a társaságot, hogy vipera van nála, és a közelben vannak a barátai, akik megverik őket, ha szól nekik. Ezek után azt mondta, hogy váltsanak neki pénzt.

Ezzel az indokkal átnézte a táskáikat és elvett tőlük 23 ezer forintot.

Egy hónappal később egy parkban ment oda 4 másik gyerekhez. Először őket is kedvesen szólította meg, aztán megint idegességet imitált, elővette a viperáját és felháborodva kikérte magának, hogy vele normálisan beszéljenek. A gyerekek el akartak menni, de az egyiküket rávette, hogy maradjon. Tőle euró váltás ürügyén 2000 forintot szerzett a férfi.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Pár órával később egy mostanáig ismeretlen ismerősével ment oda egy 33 éves férfihoz egy parkban. Megbeszélték, hogy együtt elmennek inni, de útközben a férfi elővette a viperáját, és elkérte a 33 éves férfi tárcáját.

Ő félelmében odaadta a támadónak, aki 44 ezer forintot vett el tőle.

Az ügyészség zsarolással és rablással vádolja a férfit.