A dollármédia vezető propagandistája most az időseket gyalázza

Vágólapra másolva!
A dollármédia egyik legfőbb propagandistája, Tóta W. Árpád legújabb írásában úgy vélekedik, hogy a nyugdíjasok öreg, félrevezetett, buta emberek. A baloldal és propagandistáik évek óta folyamatosan gyalázzák az idős embereket. 
Vágólapra másolva!

Feltétlen híveid öreg, félrevezetett, buta emberek - így vélekedik legújabb "írásában" a HVG nevezetű dollármédia egyik vezető propagandistája Tóta W. Árpád a Fidesz szavazóinak egy részéről. A gyűlölködésről ismert propagandista szerint tehát a nyugdíjas öreg, félrevezetett buta emberek.

A baloldali propagandista most az időseket gyalázta Forrás: Origo

A baloldalon látható időgyűlölet nem újdonság, mivel korábban az Amerikából finanszírozott Márki-Zay Péter vélekedett úgy az idősekről, hogy nem érti, hogy mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban.

Ez az idősekkel szembeni erős ellenszenv már egy ideje elfogadott gyakorlattá vált a baloldali pártoknál is, gondoljunk csak itt például a jobbikos kirohanásokra a „szájukon szennyvíz folyik...", illetve „csirkefarhát-kommandó"

A magyarságot is gyalázta a baloldali propagandista

Tóta W.-t még 2021-ben elmarasztalta a Kúria,amiért gyalázkodó stílusban írt a magyarokról. Tóta W. négyszázezer forintos sérelemdíjjal és bocsánatkéréssel tartozik, ráadásul el kell távolítania a Hvg.hu-n megjelent fröcsögéséből a magyarságot becsmérlő kifejezéseket.