Egy orvosi szobából és egy dömösi hajóállomásról is lopott egy nő

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Az Esztergomi Járásbíróság az egyik mai előkészítő ülésén ítéletet hozott azzal a többszörösen visszaeső nővel szemben, aki több helyről is vitt el tárgyakat.
Vágólapra másolva!

A nő 2018. május 9-én az esztergomi kórházban bement a belgyógyászati osztályon lévő egyik orvosi szobába, ahonnan ellopott egy irattartót, amelyben egy ember személyes iratai, forgalmi engedélye, bankkártyája és 8 ezer forint készpénz is volt. A tárcából kivette a pénzt, aztán a tárcát az egyik női mosdóban hagyta. De nem ez volt az első lopási ügye. 2018. április 18-án,

besurrant a dömösi hajóállomás irodaépületébe a nyitott ajtón és egy táskából ellopott egy pénztárcát,

amelyben a tulaj személyes iratai, bankkártyája és 200 eurója volt, valamint a munkáltatójának 100 ezer forint készpénze, két bankkártyája és a forgalmi engedélye.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök nem tudták elkapni a tolvajt, ezért a nyomozást felfüggesztették, végül egy közúti ellenőrzés során fogták el a nő, akit most egy másik ügyben kiszabott szabadságvesztését tölti.

A bíróság a nőt, mint többszörös visszaesőt, halmazati büntetésként 2 év fegyházbüntetésre ítélte, valamint rendelkezett 170 070 forint vagyonelkobzásról is. A bíróság a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségét kizárta. Az ítélet jogerős.