Sokkoló részletek: élettársa szúrkálhatta halálra az 58 éves józsefvárosi férfit

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő részletek derültek ki a péntek esti halálos késelésről, amely során egy 58 éves férfit ölhetett meg élettársa. A szomszédok szerint sokszor részegen veszekedtek, a gyilkosság napján is kiabálást lehetett hallani - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Először öngyilkosságnak próbálta álcázni az eseményeket az 59 éves nő, aki józsefvárosi lakásukban megkéselte 58 éves élettársát. A férfi holttestén szúrt sérüléseket találtak a kiérkező hatóságok, ezért gyanúsítottként őrizetbe vették a nőt. Végül az 59 éves elkövető beismerő vallomást tett.

A férfi, a szomszéd szerint nemrég, szívességből fogadta be lakásába a későbbi gyilkosát.

Az élettársak gyakran voltak részegek, és veszekedtek. A szemtanúk szerint péntek éjjel is kiabálásokat lehetett hallani. A sokkoló esetről beszámolt az egyik szomszéd:

Állította az arca eltakarását kérő férfi, majd azt mesélt, hogy először csak mentők érkezésére lett figyelmes, akkor még nem sejtve, hogy mi történhetett.

A kép csak illusztrációt. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrség emberölés miatt indított eljárást a nő ellen, aki önvédelemre hivatkozott beismerő vallomása során.

A fővárosi ügyészség szóvivője, Bagoly Bettina nyilatkozatában kiemelte a rendőrség indítványozta az elkövető letartóztatását, aki életfogytiglanit is kaphat.