Az antiszemita Gyöngyösi Mártonnal ünneplő Mazsihisz-elnök gyalázkodni kezdett

David Pressman, Gyöngyösi Márton
Vágólapra másolva!
Heisler András, a Mazsihisz távozó elnöke gyomorforgató írást közölt Facebook-oldalán. Az összevissza csapkodó, gyalázkodó zavaros írásban Orbán Viktort is megpróbálja azzal vádolni, hogy már nem alkalmaz zéró toleranciát az antiszemitizmussal szemben - de ezt érdemben nem támasztja alá. Különösen érdekes, hogy Heisler azok után ír gyalázkodó posztot, hogy a zsidó húsvét első napját a nyíltan antiszemita Gyöngyösi Mártonnal ünnepelte az amerikai nagykövetségen. Miután hatalmas botrány lett az esetből, Heisler magyarázkodásba kezdett, de Gyöngyösi hamar meghazudtolta. 
Vágólapra másolva!

Heisler András távozik a Mazsihisz éléről, és valószínűleg ez idegesítette fel annyira, hogy vagdalkozni kezdett. Meg vélhetően az is, hogy nem tudott elszámolni azzal, mit keresett a Jobbik antiszemita elnökével szemben az amerikai nagykövetségen a széderesti vacsorán.

Gyöngyösi Márton a széderesti vacsorán, szemben Heisler Andrással (a képen háttal) Forrás: Twitter

Az eset után Heisler zavaros magyarázkodásba kezdett arról, hogy nem akarta megsérteni - a zsidóságot megsértő - amerikai nagykövetet, ezért nem ment el a vacsoráról, de jól megmondta a véleményét Gyöngyösinek. Gyöngyösi azonban erre egészen máshogy emlékezett: a néhány éve a világ hetedik legantiszemitább emberének választott Gyöngyösi - aki listázni akarta a zsidó embereket és gyalázta a holokauszt túlélőit - azt mondta: órákon keresztül folytatott "felemelő" beszélgetést Heislerrel, sőt a Mazsihisz jelenlegi vezetője még szervezete elnökválasztásáról is beszélt neki (!).

Heisler és Gyöngyösi egymás után járult David Pressmanhez Forrás: twitter

Bármennyire is igyekszik Heisler, egy biztos: megszégyenülten távozik a Mazsihisz éléről.