Itt a bizonyíték: Brüsszel belerángatná Magyarországot a háborúba - videó

conflict Horizontal
This photograph taken in Irpin on May 4, 2023, shows an artwork by British artist Banksy (C), covered with a protective organic glass, on a heavily damaged residential building amid the Russian invasion of Ukraine. (Photo by Genya SAVILOV / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY MENTION OF THE ARTIST UPON PUBLICATION - TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION
Vágólapra másolva!
Ha Magyarország továbbra is kiáll a békepárti álláspontja mellett, akkor nem kap uniós pénzeket - mindezt Daniel Freund, Soros György és az uniós testületek legfőbb szövetségese erősítette meg egy korábbi bejegyzésben. A hazai baloldallal szoros kapcsolatban lévő német EP-képviselő szerint Magyarország csak akkor kaphat uniós forrásokat, ha minden olyan kormányzati intézkedést megszüntet, amelynek egyébként hatalmas a támogatottsága. 
Vágólapra másolva!

Világos bizonyítékát adta Brüsszel annak, hogy csak akkor kap Magyarország uniós pénzt, ha belép az orosz-ukrán háborúba. Mindez abból derült ki, hogy Soros György és a brüsszeli elitek legfőbb szövetségese és szóvivője Daniel Freund Orbán Viktor CPAC-on elmondott beszédére azzal reagált, hogy

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is reagált Daniel Freund kijelentésére legújabb videójában.

Daniel Freund kijelentése tehát világos bizonyítéka annak, hogy Brüsszel csak akkor adja oda Magyarországnak az uniós forrásokat, ha belép az ukrán háborúba. A bizottság tehát szimplán politikai zsarolásra használja azokat a forrásokat, amik egyébként teljesen jogszerűen járnának az országnak.

Freund egyébként szoros szövetségben dolgozik az EP-ben Gyurcsánynéval és a többi baloldali képviselővel, és mindent megtesz azért, hogy a tanárok ne kapják meg a nekik jogosan járó fizetésemelést, miközben ők több mint hatmillió forintot visznek haza.