Üzent a dollármédia: az ukránok nyugodtan robbantsák fel a Barátság kőolajvezetéket

Tóta W. Árpád
Vágólapra másolva!
A dollármédia egyik vezető lapja, a szélsőbaloldali hvg egyértelmű állásfoglalást tett közzé: támogatják, hogy az ukránok felrobbantsák a Barátság kőolajvezetéket. Jelzésértékű, hogy a cikket Gyurcsány egyik személyes propagandistája írta, az a Tóta W. Árpád, aki Gyurcsány miniszterelnöksége idején állami pénzből százmilliókból gyártott propagandafilmeket, amelyekben a magyar embereket sértegették és utasítgatták. 
Vágólapra másolva!

Ismételten a magyarokat gyalázza és az ukránokat dicsőíti Gyurcsány Ferenc egyik személyes propagadnistája, a szélsőbaloldali hvg alkalmazottja, Tóta W. Árpád. Arról ír, hogy ő már aláaknázta volna a Barátság kőolajvezetéket. Hozzátette, magyarként csak abban reménykedik, hogy „ez az utolsó figyelmeztetés hatni fog" - idézte a Mandiner.

Gyurcsány a propagandistájával üzent Forrás: Origo

Mindez tehát azt jelenti, hogy a dollármédia Szauer HVG-jén keresztül világossá tette, annak szurkol, hogyha a magyar gazdaság és a magyar emberek millió tönkremenjenek egy esetleges terrorakció miatt.

A folyamatosan gyalázkodó kiemelt baloldali propagandista legutóbb Ferenc pápa iránti gyűlöletét öntötte sorokba.

Tóta W. Árpád, akivel az ukránpárti cikket megíratták, 2007-ben, Gyurcsány miniszterelnöksége alatt, amikor az emberektől elvették a 13. havi nyugdíjat, vizitdíjat akartak bevezetni és sorra emelték az adókat, százmilliós összegből készített propagandasorozatot írt, amelyben a sanyargatott magyar embereket arról oktatták, hogy mi a piac, meg mi a - gyurcsányista - egészségbiztosítás.

Nem véletlen, hogy most is ő fogalmazta meg a dollárbaloldal és a dollármédia üzenetét.