Székkel támadt a rendőrökre egy férfi Szegeden

A férfi ezzel a székkel támadt a rendőrökre
Vágólapra másolva!
Egy férfi Szeged belvárosában ordítozott, majd nem sokkal később egy székkel rontott rá az őt követő rendőrökre. A bíróság elrendelte a letartóztatását, mivel még a kirendelt védőjét is megfenyegette.
Vágólapra másolva!

A 35 éves férfi május 15-én délután, Szeged belvárosában kiabálva fenyegetőzött, amit az arra járó rendőrök meghallottak. Felszólították, hogy hagyja abba, mire a férfi nem reagált, de abbahagyta a kiabálást és tovább sétált, a rendőrök azonban követték.

A férfi egy kávézó teraszához érve hirtelen felkapta az egyik 3 kg-os széket és azzal megindult a rendőrök felé.

A férfi ezzel a székkel támadt a rendőrökre Forrás: Ügyészség

A rendőrök felszólították, hogy álljon meg és tegye le a széket, azonban ezt a férfi nem tette meg, ekkor az egyik rendőr megpróbált odalépni hozzá, mire az agresszív férfi a másik, tőle 2 méterre lévő rendőrnek dobta a széket, aki könnyebben megsérült.

Ezután a férfi el akart menekülni, azonban ezt a rendőrök megakadályozták, a földre vitték és megbilincselték. Ehhez három rendőr együttes ereje kellett.

A férfit őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Kiderült, hogy bűncselekmények miatt büntetőeljárások vannak érvényben ellene. Mivel a kihallgatása előtt és utána is fenyegetően viselkedett a kirendelt ügyvédjével, az ügyészség indítványozta letartóztatását, amit bíróság el is rendelt.