Húsdarálóval akartak megölni egy férfit Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy nő együtt italozott az ismerősével, ami nem tetszett az élettársának, emiatt összevesztek. A vita hevében a nő egy húsvillával támadt az élettársára, majd arra biztatta az ismerősét, hogy ő is támadjon. A férfi megfogott egy húsdarálót, és azzal kezdte le ütni az élettárs fejét.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő élettársakként éltek egy X. kerületi erdős részen lévő kunyhóban. Az ismerősük nem messze lakott tőlük, jól ismerték egymást, gyakran italoztak együtt. A férfi egy korábbi betegsége miatt meggyengült fizikálisan, erről tudott az élettársa és az ismerősük is.

2021 szeptemberében mindhárman a kunyhónál iszogattak, majd a férfi elment és lefeküdt aludni. A nő és az ismerős tovább italoztak. Később, amikor a férfi felébredt számon kérte az élettársát, hogy még mindig az ismerősükkel, egy másik férfival tölti az időt.

Emiatt összevesztek egymással, majd a nő egy húsvillával rátámadt. Többször a férfi mellkasa felé szúrt, de az élettársnak sikerült kitérnie a támadás elől.

Forrás: Fővárosi Főügyészség

A nő ezek után egy üres borosüveggel fejen ütötte a férfit, majd az ismerős kezébe adott egy öntöttvas húsdarálót, hogy is verje a férfit.

A férfi megpróbált elmenekülni, de az ismerős fejbe dobta a húsdarálóval, ami miatt elesett. A támadó odalépett hozzá és tovább ütötte a fejét a darálóval.

A férfinak azonban sikerült felkelnie és ki tudott menekülni egy közeli útra, ahol az autósoktól kért segítséget. Az ismerős követte, útközben a darálót egy közeli óvoda udvarára dobta. Amikor utolérte a férfit, puszta kézzel akarta tovább ütni, de ezt az autósok megakadályozták.

A támadás miatt a férfinak életveszélyes fejsérülése lett, csak a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt. Az ügyészség a nőt és az ismerőst is emberölési kísérlettel vádolja, azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket börtönbüntetésre – írja a Fővárosi Főügyészség.